Cora's e-bike stond plots in de fik: 'Het had ons het leven kunnen kosten'

GELDERMALSEN - 'Gebruik je een e-bike? Wees je bewust van alle risico's.' Die dringende oproep doet e-biker Cora van Hattem (44) uit Geldermalsen, die nog maar net van de schrik is bekomen. Uit het niets vloog de accu van haar e-bike vorige week in de fik. 

11 reacties

 • Vits

  3 jaar geleden
  Kom je terug van vakantie en laat je gewoon de accu aan de stroom , accu vol ,van de stoom af toch ? Nog een mazzel dat het gebeurde toen ze thuis waren anders hadden ze niks meer gehad om thuis te komen 
 • Ilse

  3 jaar geleden
  Misschien zelf nog een keer lezen,ook tijdens vakantie lieten ze hem opladen staat in het artikel.
 • Toon Hoog

  3 jaar geleden
  Ach, zolang het geen Stint is, mag je op deze levensgevaarlijke dingen gewoon blijven rijden!
 • Klaas

  3 jaar geleden
  Het gebeurde vroeger minder !!!Dit komt vast omdat er toen minder elektrische fietsen waren. 
 • Biker

  3 jaar geleden
  Vroeg me al af of het wel zo verstandig is om E-bikes dag en nacht aan de lader te laten staan. Niet dus..Gemak dient de mens maar het gebruik van E-bikes slaat een beetje door. Zelfs voor korte afstanden worden ze gebruikt, kinderen zie je er ook veel mee. Overal zie en hoor je, gezond eten en bewegen en wat doen de mensen massaal? Ja hoor met hun luie r... op een E-bike gaan zitten. Mooie maar soms ook gevaarlijke uitvinding voor bejaarden niet voor jonge mensen die minder dan 10km moeten fietsen. Verder is de levensduur van accu's kort dus prijzig en niet duurzaam..

Rivierenland