Volledig scherm
De auto's in de greppel langs de A2 bij Enspijk. © Fernando Bot / Persbureau Heitink

Hele avond hinder op A2 na aanrijding bij knooppunt Deil

updateENSPIJK - Het verkeer op de A2 heeft bij Enspijk vrijwel de hele avond last gehad van de nasleep van een eerder ongeval. Bij de botsing tussen twee auto's kort na 19.15 uur in de richting Den Bosch raakten twee personen gewond. Dat gebeurde net voorbij knooppunt Deil waar de A2 de A15 kruist.

Volgens getuigen botsten twee personenauto's door nog onbekende oorzaak tegen elkaar. Vervolgens kwamen ze samen in de naastgelegen sloot terecht, waarin een kleine laag water staat.

Twee inzittenden raakten gewond. Een van hen is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, de andere werd ter plekke behandeld. 

Na de aanrijding werden volgens wegbeheerder Rijkswaterstaat twee van de beschikbare vier rijstroken afgesloten voor hulpverlening. Later ging opnieuw een deel van de rijbaan dicht voor politieonderzoek. Er was rond 22.15 uur slechts een rijstrook beschikbaar voor het verkeer. Ook de op- en afrit bij Geldermalsen waren afgesloten. Dat leverde een file op van enkele kilometers. 

Het onderzoek duurde tot na 23.00 uur. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland