Een van de oude plaatsnaamborden bij Rumpt werd eerder deze week vervangen. Burgemeester Harry Keereweer (tweede van rechts) hield een oogje in het zeil.
Volledig scherm
Een van de oude plaatsnaamborden bij Rumpt werd eerder deze week vervangen. Burgemeester Harry Keereweer (tweede van rechts) hield een oogje in het zeil. © Raphael Drent

Massale belangstelling in West Betuwe voor oude komborden

GELDERMALSEN - Om een van de 210 komborden met de oude gemeentenamen Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal te bemachtigen, hebben zich al 750 inwoners uit West Betuwe gemeld. 

Tijdens de nieuwjaarsreceptie vulden nog vijftig mensen het formulier waarop ze aangaven voor welk kombord ze in aanmerkingen wilden komen. ,,Dat moeten we allemaal nog uitzoeken’’, zegt een woordvoerder van de gemeente West Betuwe. 

De borden kosten 15 euro per stuk en worden na het sluiten van de inschrijvingstermijn op 28 januari verloot. De opbrengst gaat naar de toeristische sector om bijvoorbeeld een klompenpad te financieren.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland