Eveline Van Elk
Volledig scherm
© Eveline Van Elk

Nieuwe afvalinzameling in 2019: het wordt krap, maar het kan wel

GELDERMALSEN - Het wordt krap, maar de nieuwe afvalinzameling in Rivierenland gaat zoals gepland op 1 januari in. Dat zegt voorzitter Joost Reus van het dagelijks bestuur van afvalbedrijf Avri donderdag na een vergadering over mogelijk uitstel. 

10 reacties

 • Fabienne

  4 jaar geleden
  Al 2 jaar erg ziek binnen. De voorkant van mijn voordeur niet gezien. Ik nodig gemeente en AVRI uit om rolstoelafhankelijk zonder eigen energie. Afval weg te brengen. In mijn situatie gaat dat niet ?
 • Enspijk

  4 jaar geleden
  En hier ligt de essentie van het probleem.Je bent en blijft verantwoordelijk voor je eigen troep en het faalbeleid van de AVRI mag in mijn ogen geen vrijbrief zijn om je zooi maar van je af te flikkeren want komt door de AVRI.
 • japioooo

  4 jaar geleden
  Hoe moeilijk is het om een keuze te bieden voor eens in de 4 weken ophalen van de rest container naast de ondergrondse containers. Dit tegen een iets hoger tarief dan zelf wegbrengen. Oa ouderen zijn hierbij gebaat en ook anderen die ver moeten lopen of om welke reden dan ook erg veel afval hebben. Heb je erg veel restafval en haal je 4 weken niet dan bestel je nog een container of loop je toch af en toe naar de ondergrondse. Kan je in 2019 evalueren en voorkom je heel wat problemen met boze burgers en zwerfafval. Alles valt of staat wel bij een acceptabele tariefstelling.
 • Bernard

  4 jaar geleden
  Oogkleppen voor en gewoon doordrukken, dat doet het management van de  Avri, samen met onze bestuurders. Naar de bewoners wordt niet geluisterd, waarom zou je. Stel je voor dat je op een simpele manier meer kosten kunt besparen, zonder ergernis.
 • Tineke van der Galien

  4 jaar geleden
  Als containers niet op tijd geleegd worden waar moeten mensen dan hun afval laten? Een eigen afvalberg beginnen thuis?