De rechtbank in Arnhem.
Volledig scherm
De rechtbank in Arnhem. © ANP

OM wil zes jaar cel voor drietal na bijna doodsteken 'wietklant' in Deil

ARNHEM/ DEIL - Drie mannen van 38, 25 en 23 jaar uit Culemborg hebben 15 oktober 2015 samen een aspirant-koper uit Geldermalsen die voor 30.000 euro wiet dacht te kopen bijna doodgestoken in een auto op de Deilsedijk in Deil. Daarvoor moeten ze ook elk 6 jaar cel krijgen. Dat vindt het Openbaar Ministerie, die dat woensdag in hoger beroep eiste tegen de drie verdachten.

0 reacties

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  4

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Rivierenland