De windmolens bleken een breekpunt tijdens de formatiegesprekken in West Betuwe.
Volledig scherm
De windmolens bleken een breekpunt tijdens de formatiegesprekken in West Betuwe. © William Hoogteyling

SGP neemt plek CDA en Groen Links over in formatie West Betuwe

UPDATEGELDERMALSEN - Een dag nadat burgemeester Harry Keereweer van West Betuwe de partijen aan de formatietafel tot enige spoed had gemaand, stapten CDA en Groen Links uit het overleg. Plots is de SGP weer in beeld als coalitiegenoot.

10 reacties

 • Olivier

  3 jaar geleden
  Ja dat is te hopen. Dan komt het goed.
 • Enspijk

  3 jaar geleden
  Die zondagsopening gaat een breekpunt worden, dat is de SGP ook verplicht aan haar achterban. Die willen dat al 100 jaar zo. En nee ik ben geen SGP stemmer.
 • WvO

  3 jaar geleden
  Denken ze er bij de SGP wel eens aan de wet waarin staat dat kerk en staat gescheiden zijn?  Als zij ons zondagsrust gunnen denken ze niet aan de niet kerkelijke mensen maar puur aan zich zelf. Terwijl ze wel een dominee aan het werk zetten. En de rust is ver te zoeken als ze de klokken laten luiden.
 • Ook

  3 jaar geleden
  Met u eens Hans maar dan nog blijft staan dat de SGP met haar wens voor een sluiting van winkels op zondag veel meer doet dan slechts het bedienen van het eigen electoraat, namelijk het ook voor alle inwoners van de nieuwe gemeente onmogelijk maken om op zondag te kunnen inkopen. Ik kan me heel goed voorstellen dat mensen hier steeds meer tegen te hoop lopen en ik ben zelf evenmin een SGP-stemmer.
 • fer

  3 jaar geleden
  windmolens wie verzint het !!!

Rivierenland