Volledig scherm
Op de A12 bij Deil zijn vanavond vier auto's op elkaar gebotst. Tenminste een bestuurder is hierbij gewond geraakt. © Roland Heitink

Verbinding A2 met A15 naar Nijmegen bij Deil uren dicht na stevige aanrijding

UpdateDEIL - Hulpdiensten zijn vanmiddag kort na 17.30 uur massaal uitgerukt voor een ongeluk op de snelweg A2 ter hoogte van knooppunt Deil, nabij Geldermalsen. Vier auto's kwamen met elkaar in botsing op de verbindingsweg voor verkeer vanuit Utrecht naar de A15 richting Nijmegen.

Twee van de betrokken auto's raakten zwaar beschadigd, tenminste een bestuurder is naar het ziekenhuis vervoerd. Een opgeroepen traumahelikopter cirkelde boven de locatie van het ongeluk maar het mobiel medisch team hoefde niet in actie te komen. 

De verbindingsweg voor verkeer vanuit Utrecht richting de A15 naar Nijmegen is sindsdien afgesloten. Verkeer richting Nijmegen moet nu omrijden via de afrit van de A2 bij Waardenburg. Rijkswaterstaat stelde na 18.30 uur een omleiding in voor verkeer dat vanuit de richting Utrecht naar Nijmegen wil, via de A27 en de A15.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland