De grijze containers met restafval worden flink duurder: een volle bak van 240 liter kost inwoners volgend jaar 18,50 euro.
Archieffoto
Volledig scherm
De grijze containers met restafval worden flink duurder: een volle bak van 240 liter kost inwoners volgend jaar 18,50 euro. Archieffoto © COR DE KOCK

Volle kliko vanaf 2019 fors duurder in Rivierenland

GELDERMALSEN - Het wordt volgend jaar fors duurder om de grijze kliko aan de weg te zetten. Wie nu nog 7 euro betaalt voor een grote container vol restafval, is daar in 2019 liefst 18,50 euro voor kwijt.

51 reacties

 • Henkvermoor

  4 jaar geleden
  aan allen. men is vergeten ?  erbij te vermelden dat men zelf de zakken moet kopen. na info en test van de zakken ,.komen die van 20 cent goed uit de bus.dus  kost een zak van 30liter niet 1 euro maar 1.20 !!  dat u het weet.
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  dankzij onze vorige burgemeester zitten we met de AVRI opgescheept. hier burgemeester en daar iets achter de schermen. ja, hij moest ook aan zijn oude dag denken. groen onderhoud gaat ook ""geweldig". is ooit contract afgesloten. maar dat wordt niet opgevolgd. dus de gemeente schuift maar weer om het  in orde te krijgen. 
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  stelletje oplichters daar in Geldermalsen. doen maar wat ze willen. geld te kort. ja voor die zonnepanelen zekers. ook door ons bekostigd. en om de burger daarvoor te bedanken mogen we meer gaan betalen. is toch van de gekke!!!! en Gemeentes gaan er in mee. hoe dom kun je zijn. Gemeentes wordt toch WAKKER!!! zoek een andere afval inzamelaar, eentje die niet zijn eigen zakken vult. op deze manier werk je vervuiling wel in de hand. ze moeten daar in die top een beetje gaan snoeien. dat scheelt ook.  265% ze zijn niet wijs. 
 • joyce

  4 jaar geleden
  deze verhoging is te bizar voor woordenze hebben alles aanbesteed en dan lukt de begroting niet en nu kunnen wij er voor opdraaien dus we krijgen veel zwerf vuil in sloten en in het buiten gebied
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Allemaal het grof afval bij de avri op de stoep gaan gooien kost niets.

Rivierenland