Volledig scherm
Bier en sport gaat prima samen op het beachvolleybaltoernooi. © William Hoogteyling

Volop strandfeest in hartje Geldermalsen

GELDERMALSEN - Het begon al met het opbouwen. Vrijdagmiddag kwamen vrachtwagens van lokale ondernemer 12 kuub zand storten op het Marktplein van Geldermalsen. Zaterdagochtend vroeg werden in aller haast drie volleybalvelden opgebouwd en en vanaf tien uur kon de jongste jeugd hun eerste wedstrijden spelen. 

Achttien teams deden zaterdag mee aan Geldermalsen on the Beach. Frank Wahl van het organiserende GO'97 noemt het evenement  de leukste happening van het jaar in Geldermalsen. ,,Er is zoveel enthousiasme. De meeste teams zijn van de vereniging, maar er zijn ook teams van andere verenigingen of het café.'' Aan het einde van de dag werd alles weer opgeruimd. ,,We hebben hier de zondagsrust. Maar ook dat is mooi om te zien, hoe die jongens met de shovels hier alles in een avond weer opruimen. ''  

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland