Volledig scherm
PREMIUM
Schrikken tijdens de spooktocht in Tricht. © Raphael Drent

Zombies teisteren nachtelijk Tricht

TRICHT - Het buitengebied van Tricht was zaterdagavond misschien wel de engste locatie die je je kunt bedenken. Er werden levende doden gespot, die het gevolg waren van een besmetting in het gebied. Wandelaars moesten zich er doorheen worstelen om te overleven.

Het gebied rond de Appeldijk is afgezet. Militairen met een hond patrouilleren. Fel schijnende bouwlampen verlichten hier en daar de boomgaarden. De frisse buitenlucht wordt bedwelmd door de geur van smeulend plastic. Groepjes wandelaars die nietsvermoedend richting de Appeldijk wandelen, komen in een nachtmerrie terecht. Een team onderzoekers in witte pakken wijst mensen op de gevaren van de doortocht. Voor de zekerheid worden er DNA en wangslijm afgenomen. En dat allemaal omdat fruittelers met chemicaliën knoeiden en het grondwater en het fruit dodelijk hebben besmet. Met alle gevolgen van dien.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland