In de Brugstraat in Gennep op de plek waar een vrouw van 69 om het leven kwam bij een ongeval zijn kaarsen en bloemen neergezet ter nagedachtenis.
Volledig scherm
In de Brugstraat in Gennep op de plek waar een vrouw van 69 om het leven kwam bij een ongeval zijn kaarsen en bloemen neergezet ter nagedachtenis. © Theo Peeters

34-jarige Gennepse op vrije voeten; blijft verdacht van aanrijding met dodelijk gevolg voor 69-jarige fietsster

GENNEP - De 34-jarige vrouw uit Gennep die ervan wordt verdacht woensdag met haar auto een 69-jarige fietsster te hebben aangereden op de Brugstraat in Gennep is in vrijheid gesteld. Zij mag thuis het verdere onderzoek afwachten. De vrouw blijft verdachte van de fatale aanrijding, zo laat de politie weten. 

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Maasland