V.l.n.r.: Wethouder Pekema (Bergen), wethouder Van Hulsteijn (Gennep), gedeputeerde Van den Akker, Karen Louwerse en Ben van de Wijgert van het Stagebureau, wethouder Stevens (Boxmeer) en Patrick Luijkx (Industriële Kring) met de cheque.
Volledig scherm
V.l.n.r.: Wethouder Pekema (Bergen), wethouder Van Hulsteijn (Gennep), gedeputeerde Van den Akker, Karen Louwerse en Ben van de Wijgert van het Stagebureau, wethouder Stevens (Boxmeer) en Patrick Luijkx (Industriële Kring) met de cheque. © .

38.000 euro provinciale subsidie voor Stagebureau Land van Cuijk en Noord-Limburg

HEIJEN - Stagebureau Land van Cuijk & Noord-Limburg heeft 38.000 euro gekregen om jong talent in de regio te houden. Gedeputeerde Joost van den Akker van provincie Limburg reikte vrijdagmiddag de cheque uit in De Fabriek in Heijen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Recreatiebeheerder De Kuilen bedreigd: ‘Handhaven van anderhalve meter is een lachertje’, gemeente zorgt nu voor boa's en hulptroepen uit Mill
    PREMIUM
    update/video

    Recreatie­be­heer­der De Kuilen bedreigd: ‘Handhaven van anderhalve meter is een lachertje’, gemeente zorgt nu voor boa's en hulptroe­pen uit Mill

    MILL/LANGENBOOM - Bedreigingen waren zijn deel toen een van de beheerders van recreatieplas De Kuilen tussen Mill en Langenboom de parkeerplaats op slot probeerde te doen omdat het zaterdag te druk werd. De man wil niet met zijn naam in de krant vanwege de bedreigingen. Hij zegt bang te zijn geweest om klappen te krijgen.

Maasland