Volledig scherm
De medicijnenautomaat heeft zijn nieuwe plek aan de Brugstraat in Gennep. © DG

Apotheek Gennep zet medicomaten op een rijtje langs de Brugstraat

GENNEP - De drie medicijnenautomaten van Apotheek Gennep staan sinds deze woensdag netjes naast elkaar. Dat komt doordat een van de drie automaten die aan de zijkant van de apotheek stond - bij de parkeerplaats - is verplaatst naar de gevel aan de Brugstraat. 

Een toegangsdeur van de apotheek naast de schuifdeuren is opgeofferd om 700 kilo zware medicomaat te plaatsen. De voormalige plek van dat apparaat werd woensdag afgetimmerd met een deur. 

Met de verplaatsing staan de drie medicomaten waar patiënten zelf 24 uur per dag hun medicijnen kunnen ophalen naast elkaar. De apparaten hebben nog dezelfde kleuraanduidingen: rood, blauw en wit. De verplaatste automaat zou donderdag weer in gebruik kunnen zijn. 

Volledig scherm
Op de plek van de weggehaalde medicomaat is een deur gemaakt in Gennep. © DG
Volledig scherm
De rode medicomaat van Apotheek Gennep. © DG
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Vrijheid-express oefent Maand van de Vrijheid met stop op Highlanderbridge Gennep

    Vrij­heid-express oefent Maand van de Vrijheid met stop op Highlander­brid­ge Gennep

    GENNEP - Tijdens de Maand van de Vrijheid in 2020 - van 4 april tot 5 mei - komt de Vrijheid-express in alle Nederlandse provincies. Dan rijden veertien, herkenbare bussen door twaalf Nederlandse provincies, door Amsterdam en door Den Haag. Ze moeten zo’n zestig verschillende plekken aandoen. De Vrijheid-express stond bij wijze van proef woensdag een uurtje stil in Gennep. De enige bus die er op dit moment is voor het project parkeerde tijdelijk op de halte van de Highlanderbridge ofwel de Niersbrug.

Maasland