Volledig scherm
De medicijnenautomaat heeft zijn nieuwe plek aan de Brugstraat in Gennep. © DG

Apotheek Gennep zet medicomaten op een rijtje langs de Brugstraat

GENNEP - De drie medicijnenautomaten van Apotheek Gennep staan sinds deze woensdag netjes naast elkaar. Dat komt doordat een van de drie automaten die aan de zijkant van de apotheek stond - bij de parkeerplaats - is verplaatst naar de gevel aan de Brugstraat. 

Een toegangsdeur van de apotheek naast de schuifdeuren is opgeofferd om 700 kilo zware medicomaat te plaatsen. De voormalige plek van dat apparaat werd woensdag afgetimmerd met een deur. 

Met de verplaatsing staan de drie medicomaten waar patiënten zelf 24 uur per dag hun medicijnen kunnen ophalen naast elkaar. De apparaten hebben nog dezelfde kleuraanduidingen: rood, blauw en wit. De verplaatste automaat zou donderdag weer in gebruik kunnen zijn. 

Volledig scherm
Op de plek van de weggehaalde medicomaat is een deur gemaakt in Gennep. © DG
Volledig scherm
De rode medicomaat van Apotheek Gennep. © DG
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Vijf ideeën uit Ottersum in de race voor subsidie van jongerencafé Vrijdagavond bij Koos

    Vijf ideeën uit Ottersum in de race voor subsidie van jongeren­café Vrijdag­avond bij Koos

    OTTERSUM - Op de laatste vrijdag van deze maand weet het dorp Ottersum wie gewonnen heeft. Op die avond wordt in het jongerencafé Vrijdagavond bij Koos bekend gemaakt welk van de vijf ideeën uit het dorp in aanmerking komt voor een subsidie. Het jongerencafé zamelde de afgelopen jaren van elk verkocht drankje een klein bedrag in. Dat leverde een totaal van 5.000 euro op. Dat geld wordt beschikbaar gesteld voor een idee waarvan heel Ottersum profijt kan hebben.

Maasland