De plek waar de schuif eventueel zou moeten komen: tussen de rotonde aan de N271 en het bedrijf CNC.
Volledig scherm
PREMIUM
De plek waar de schuif eventueel zou moeten komen: tussen de rotonde aan de N271 en het bedrijf CNC. © Theo Peeters

Bedrijven vrezen schuif Lob van Gennep: ‘Als ie opengaat, ben ik failliet’

MOOK / GENNEP - Ondernemers en bedrijven verzetten zich tegen de hoogwaterplannen in de Lob van Gennep. Ze verenigen zich in de actiegroep Verontruste Lob Ondernemers. Ze vrezen al schade op te lopen nog voor de eerste dijk verhoogd is.

20 reacties

 • KERKHOFF

  3 jaar geleden
  dat het bedrijf geen druppel water krijgt is niet het enige item. Als het bedrijf afgesloten wordt van de omliggende percelen is al voldoende voor verstoring van de bedrijfsvoering. Als je op een eilandje zit, omringt door water kun je er niet vanaf of opkomen. Daarmee ben je onbereikbaar geworden. Elke dag dat je omringt wordt door dat water leid je omzet verlies. en als je als ondernemer nu al kunt zeggen dat je dan failliet bent dien je nu gelijk de bedrijfsvoering naar elders te verplaatsen. oftewel weg werkgelegenheid in Gennep.
 • Theo zelf

  3 jaar geleden
  Dom gezwam zonder enige onderbouwing. Alleen gebaseerd op onderbuikgevoelens.
 • de heer J. Zomers (67)

  3 jaar geleden
  Helemaal juist Loet... er wordt nergens zoveel gelogen als bij milieu en klimaat.GL en D66 kunnen er wat van, ze krijgen hierbij steun van de NPO.Zure regen, gat in de ozonlaag?Stijging van de zeespiegel?CO-2 daar hoor je volgend jaar niet veel meer over.Stikstof is nu het item - maar is aan het afvlakken. Het wordt tijd dat D66 en GL weer wat anders verzinnen. 
 • Loet

  3 jaar geleden
  Misschien niet geheel toepasselijk, maar de inhoud klopt wel
 • Loet

  3 jaar geleden
  Met dat verhaal kunnen ze ons zo makkelijk extra belasting laten betalen. Ze hebben het nog nooit anders gedaan. Zure regen, gat in ozon laag. De gevolgen zijn altijd apocalyptisch en vooral, het is onze schuld.  Laat je niet neppen :). Trap niet in in de bangmakerij van GL en D66.