Bloemen, kleuren, regen en goede muziek roepen 'dat Woodstock-gevoel' op

VideoOTTERSUM - Hoe roep je dat Woodstock-gevoel van eind jaren zestig het best op? Bij Roepaen in Ottersum weten ze dat. Je programmeert bands die de muziek uit die tijd verbazingwekkend goed vertolken. 

Volledig scherm
Woodstock @ Roepaen Festival. We stappen ook dit jaar weer in de tijdmachine en toveren de binnenplaats van het klooster om tot een 60's paradijsje. Het festival is een ode aan de muzikale goden van vroeger waarbij muzikanten uit veelal bekende Nederlandse bands in de huid van hún helden kruipen! © Theo Peeters

Die stonden garant voor een uitverkocht kloosterfestival. Je richt klooster en erf kleurrijk en bloemrijk in. En als dan de weergoden ook nog eens goedgezind zijn, benader je het origineel nog meer. 

De bezoekers van Woodstock Roepaen hoefden geen 'rain chant' aan te heffen. Zoals de tienduizenden festivalgangers in 1969 in het Amerikaanse Woodstock deden.

 De buien in Ottersum waren mild. En de doorgewinterde muziekliefhebbers hadden hun regenjassen paraat.

De tijdmachine Woodstock heeft haar werk weer gedaan.

Volledig scherm
Woodstock @ Roepaen Festival © Theo Peeters
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland