Burgemeester Peter de Koning (linksvoor) van Gennep tijdens een informatieavond over de sluiting van het politiebureau.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Peter de Koning (linksvoor) van Gennep tijdens een informatieavond over de sluiting van het politiebureau. © Ed van Alem

Burgemeester Gennep eist in brandbrief meer politie van minister

GENNEP - Het loopt de politie-eenheid Limburg-Noord echt over de schoenen. Meer capaciteit in de vorm van extra politieagenten is echt hard nodig. Minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid zou er volgens burgemeester Peter de Koning van Gennep voor moeten zorgen dat er meer agenten komen. 

6 reacties

 • Dion

  4 jaar geleden
  Toe maar een brandbrief nog wel, zo hoort dat! Eindelijk een burgemeester met ballen, hadden we die ook maar in Nijmegen.
 • Ouderot

  4 jaar geleden
  Zie het oude bankbiljet van HFL 250,-- Het bewijs dat Limburg niet bij Nederland hoort. Hij moet dus niet bij Grapperhaus maar bij Theo Bovens zijn (en die heeft en niets over te zeggen) :) ;)
 • A.M. Berben

  4 jaar geleden
  Maar wat stelt u dan heel concreet voor?
 • Gezien

  4 jaar geleden
  Was dit een situatie in de randstad dan was dit allang opgelost. Rest van Nederland bungelt er op veel gebied maar wat bij behalve als er wat te halen valt.
 • Pam

  4 jaar geleden
  Kennelijk denk Gennep dat ze de enige gemeente hier in Nederland zijn die zich zorgen moet maken, eerst om de ambulance en nu weer over de politie die ook hier een afstand moet bestrijken die nooit binnen een afgesproken tijdskader haalbaar is. Laat die poldergedachten nu eens varen en kijk collectief naar een goed plan om dit gezamelijk aan te pakken ipv eigen gemeente eerst !