De Pageflat in aanbouw in 2008.
Volledig scherm
PREMIUM
De Pageflat in aanbouw in 2008. © Theo Peeters

CDA wil tweede Pageflat in Gennep om woningmarkt een boost te geven

GENNEP - Een appartementencomplex alleen voor jonge woningzoekenden met betaalbare koop- en huurwoningen, dat moet in de gemeente Gennep neergezet worden. Het is een idee van het CDA.

8 reacties

 • Leny Theunissen

  2 maanden geleden
  Zo als , Een makelaar ooit zei Woning beleid van Gennep , helaas een grote mislukking . ( zal de naam van de makelaar maar niet noemen ) En ze jagen de eventuele kopers en huurders de Maas over zo , Met deze regels in Gennep
 • Marcel Rijkers

  2 maanden geleden
  Nou Willem, dan ben je niet goed ingelicht, kijk maar eens hoeveel extra grond ze willen gaan volbouwen, als ze dus de woningen in de hoogte bouwen, dan kunnen ze op die grond waar ze willen gaan bouwen mooie natuur en recreatie daar aan gaan leggen, dan is dat voor de biodiversiteit veel beter. En bij de hoogbouw goed openbaar vervoer erbij regelen, dan zijn er ook weinig parkeerplaatsen nodig, dan maak je echte klappers voor het milieu!
 • Willem Zuidersteen

  2 maanden geleden
  Gaaf Marcel, je noemt de woorden ‘alle andere landen met dichtbevolkte steden’ en Wanroij in één zin! Wanroij ie zo mogelijk het dunst bevolkte dorp van het Noordelijk halfrond. (Bij wijze van spreken zeg ik er speciaal voor jou bij, omdat je nogal goed gelovig bent gebleken)
 • Toon manders

  2 maanden geleden
  Zo hoog is het daar nu ook, prima oplossing. Of op het terrein van een onlangs verkocht Mob complex, lekker wonen in de natuur, als je daar 10 hoog zou bouwen heeft geen man er last van.
 • Marcel Rijkers

  2 maanden geleden
  In Wanroij op het terrein van de Boerenbond zou dit ook een super oplossing zijn, waarom hebben we in het dichtstbevolkte land zo weinig hoog bouw voor woningen?? Kijk naar alle andere landen met dichtbevolkte steden, daar is hoogbouw de natuurlijke maat! Hoog tijd dat dit ook in dit land gaat gebeuren, animo genoeg…

Maasland