De nieuwe IVC fabriek van CNC in Milsbeek.
Volledig scherm
PREMIUM
De nieuwe IVC fabriek van CNC in Milsbeek. © Theo Peeters

Coöperatie zet CNC in Milsbeek in verkoop

MILSBEEK - CNC Holding in Milsbeek, een van de grootste leveranciers van compost en dekaarde voor de teelt van champignons, komt in de verkoop. De huidige eigenaar, een coöperatie van bijna alle champignonkwekers in Nederland, houdt op te bestaan. 

6 reacties

 • de heer J. Zomers (67)

  1 jaar geleden
  De strenge PFAS en stikstof-normen worden vanaf 1 december versoepeld... dus vooruit met de geit.
 • KNijmegenaar

  1 jaar geleden
  Eveneens wishful thinking om te kunnen denken dat er dan een definitieve streep door wordt gezet. De ervaring uit het verleden leert dat men dan meestal (uitzonderingen daargelaten) alles uit de kast haalt en hooguit de meest noodzakelijke aanpassingen doet om te zorgen dat een bedrijf als CNC kan voortbestaan. Natuurlijk wel na de nodige vertraging.
 • Hendrik

  1 jaar geleden
  Wishful thinking. PAS was een noodwet, een krediet op de toekomst. Verder op de 'pof' leven met een volgende noodwet lijkt me juridich onhaalbaar. Ik ben blij dat er mensen zijn als de heer Vollenbroek, een attent en handelend burger die VIA de Raad van State de cynische almacht van banken, bedrijfsleven en boeren weet te beteugelen. Bescherming van mijn leefomgeving is me meer waard dan een biefstuk met champignonroomsaus. 
 • KNijmegenaar

  1 jaar geleden
  Met een noodwet is alles hiervoor wel te repareren. Daarnaast wordt er nergens in het artikel melding gemaakt van een datum of deadline waarvoor het bedrijf verkocht moet zijn. Tegen die tijd dat er een geschikte koper is gevonden is er ongetwijfeld allang weer aangepaste wetgeving die het voortbestaan van CNC waarborgt. Al zal het dan wel helpen dat er geen milieufreaks, zoals dhr. Vollebroek, hier een kruistocht tegen beginnen.
 • InwonderdSintTunnis

  1 jaar geleden
  fijn dat je positief meedenkt over de toekomst van dit bedrijf !
 1. Tinie (101) krijgt eerste coronaprik in verpleeghuis in Bennekom
  Play

  Tinie (101) krijgt eerste coronaprik in verpleeg­huis in Bennekom

 2. Charlotte strijdt jaar na sit-in nog voor mentale gezondheid: 'Hele land in mentale crisis'
  Play

  Charlotte strijdt jaar na sit-in nog voor mentale gezondheid: 'Hele land in mentale crisis'

Maasland