De haven van Heijen. Teunesen en AVG willen onder meer een nieuwe geul graven in de landtong boven in beeld.
Volledig scherm
PREMIUM
De haven van Heijen. Teunesen en AVG willen onder meer een nieuwe geul graven in de landtong boven in beeld. © Theo Peeters

De EU pompt 4 miljoen in Heijen, dit is wat ermee gebeurt

HEIJEN - Er gaat 4 miljoen euro van de EU naar de haven in Heijen. Het gaat om een deel van de 10,4 miljoen euro subsidie van de EU voor de binnenhavens van Heijen, Venlo en Lanaken (België). Hoe zit dat?

6 reacties

 • bartmo

  2 jaar geleden
  De EU pompt niks in. Ze laten wat terug druppelen. De rest hangt aan de eindeloze strijkstok.
 • Biker

  2 jaar geleden
  Wat schiet Heijen ermee op dan? Het is een bedrijfsmatige impuls maar voor het woongenot gaat het vooral averechts werken. Het geld regeert en de burger is zoals gewoonlijk de Sjaak.  
 • Biker

  2 jaar geleden
  Hier worden maar 3 partijen vrolijk van nl Teunesen, AGV en de gemeente. Teunesen bulkt werkelijk van het geld die kan deze investering prima zelf opbrengen. Die lachen zich een breuk bij de zoveelste veer in hun achterste...en de inwoners van Heijen? Het aantal vervoersbewegingen zowel per vrachtwagen als per schip neemt enorm toe. Het groen en woongenot neemt af. Dus tel uit je winst. Geld wint altijd..
 • de heer J. Zomers (68)

  2 jaar geleden
  Mark Rutte is boos in Brussel omdat we 100 miljard euro moeten dokken voor landen als Italië, Spanje, Hongarije etc... en de inwoners van Heijen willen 4 miljoen euro laten schieten, hoe dom kun je zijn?
 • Maikel

  2 jaar geleden
  Dus wat heb je dan  nog te vertellen als inwoner van heijen .. als het allemaal al geregeld is.. 

Maasland