Het college van Gennep, vorig jaar in betere tijden. Vanaf links: wethouder Rob Peperzak, gemeentesecretaris Jacqueline Nijland, burgemeester Peter de Koning, wethouder Janine van Hulsteijn en wethouder Peter Lucassen.
Volledig scherm
Het college van Gennep, vorig jaar in betere tijden. Vanaf links: wethouder Rob Peperzak, gemeentesecretaris Jacqueline Nijland, burgemeester Peter de Koning, wethouder Janine van Hulsteijn en wethouder Peter Lucassen. © Beppie Bosten

De Koning schendt afspraken met Gennep, zeggen wethouders

GENNEP - Burgemeester Peter de Koning schendt afspraken over geheimhouding rond zijn vertrek uit Gennep. Dat zorgt ervoor dat er een eenzijdig beeld ontstaat in de media. Dat zegt wethouder Peter Lucassen, mede namens zijn collega’s Rob Peperzak en Janine van Hulsteijn.

11 reacties

 • elvis

  3 jaar geleden
  hij weet echt wel waarom hij weg moet , hij moet bij de kleine comedy gaan solliciteren, Word zo aangenomen als pinoccio.
 • Poe

  3 jaar geleden
  Wat een geklooi , de waarheid komt echt wel boven water . Een kwestie van tijd . Graag andere wethouders . Het zou  ze sieren ook op te stappen vanwege hun onvermogen het tij te keren toen het nodig was zonder al dit gedoe .
 • kam

  3 jaar geleden
  Ze willen er dus een doofpot affaire van maken!! Ik vind dat in deze tijd niet meer kunnen.Hoop wel dat er met de eerstvolgende verkiezing nog wel aan gedacht wordt.De burgervader zou er goed aan doen om openheid van zaken te geven, als hij wat om de burger geeft. Hij wil niemand beschadigen...maar in deze heeft ieder al een tik gehad. Ze moeten eens begrijpen dat het door de burgers betaald wordt dat ze er zitten. En als de burgervader echt niet weet waar het over gaat....vecht het dan gerechtelijk aan want dan sta je in je recht, of heb ik dat mis?
 • Teun

  3 jaar geleden
  Amateurisme op hoogste niveau... zelfs de Brexit is beter geregeld.
 • LegendaryCarlos

  3 jaar geleden
  Ik vrees dat ze dan te boek staan als kleinzielig en wraakzuchtig. Want anders was er al lang openheid van zaken gegeven.