Burgemeester Peter de Koning ontvangt de wandelaars van de Nijmeegse vierdaagse.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Peter de Koning ontvangt de wandelaars van de Nijmeegse vierdaagse. © Theo Peeters

De Koning wil toch aanblijven als burgemeester van Gennep

GENNEP - Peter de Koning zou het liefst willen dat hij kan aanblijven als burgemeester van Gennep. Of dat scenario realistisch is, valt zeer te betwijfelen. Maar, zegt hij: ,,Zonder hoop is alles verloren. Ik ben een optimistisch en positief ingesteld mens.”

9 reacties

 • kam

  1 jaar geleden
  Hij krijgt nu wel de aandacht die hij graag wil.Heel veel!!!!!!!!!!!Maar ik zou zeggen de hele bubs eruit ...nieuwe burgervader en wethouders............
 • Ron Brünn

  1 jaar geleden
  Hoe geloofwaardig is De Koning nog? Hij dient zelf zijn ontslag in, en komt er nu op terug? Jammer dan. Hij moet niet met modder gaan gooien wanneer hij wil vertrekken.Waarschijnlijk denkt hij op deze manier nog een oprotpremie op te kunnen strijken, wanneer hij niet zelf vertrekt. Heel "netjes".
 • de heer J. Zomers (67)

  1 jaar geleden
  Ruud, het is niet moeilijk... Gennep, Ottersum, Milsbeek bij MookVen-Zelderheide en Heijen bij Bergen.Vijf jaar later als we dit een beetje zijn vergeten, kunnen we dan één grote gemeente maken... gemeente Noord-Limburg.
 • de heer J. Zomers (67)

  1 jaar geleden
  Dit zat eraan te komen.Uiteindelijk wordt het zo dat De Koning blijft zitten... en dat de drie wethouders moeten opstappen.Wij leerden vroeger op school--> de Koning is onschendbaar, de ministers zijn verantwoordelijk.
 • Poe

  1 jaar geleden
  Zowiezo moet er duidelijkheid komen anders doet dat het geruchtencircuit het op zijn eigen wijze . Daar is niemand mee gebaat .
 1. Ongeregeldheden in veel steden als protest tegen avondklok
  Play

  Ongeregeld­he­den in veel steden als protest tegen avondklok

 2. Geplunderde winkels in station Eindhoven bij rellen
  Play

  Geplunder­de winkels in station Eindhoven bij rellen

Maasland