Volledig scherm
PREMIUM
Cafe zaal de Pub en T'Swaantje zouden moeten worden opgekocht door de Gemeente. Hier zouden dan appartementen en iets voor ouderen voor in de plaats moeten komen. © Theo Peeters

Dorps Ambitie Groep: 'Ottersum is nu echt toe aan een dorpshuis'

OTTERSUM - Hoe mooi zou het zijn als Ottersum binnen enkele jaren een nieuw dorpshuis heeft in het centrum van het dorp. Bij voorkeur op de plek van de twee horecagelegenheden 't Swaantje en De Pub aan de Sint Jansstraat. Want op die plek klopt al jaren het hart van Ottersum. 

Gemeente Gennep zou erin moeten slagen om met beide horecaondernemers, eventueel een woningcorporatie en een particuliere investeerder in vastgoed een nieuw project te realiseren. Met dat idee heeft de Dorps Ambitie Groep uit Ottersum bij de gemeente Gennep aangeklopt. DAG-voorzitter Marcel Janssen legt het voorstel uit.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. CDA, SP en PvdA vragen opheldering minister over aanrijtijden ambulance in Gennep

    CDA, SP en PvdA vragen ophelde­ring minister over aanrijtij­den ambulance in Gennep

    GENNEP / DEN HAAG - Lopen inwoners van de gemeente Gennep gevaar doordat de ambulancezorg niet meer vanuit Gennep verzorgd wordt? Hoe denkt VVD-minister Bruno Bruins van Medische Zorg en Sport ervoor te zorgen dat ambulances de aanrijtijden - de tijd die nodig is om na een hulpvraag bij de calamiteit te komen - van maximaal 15 minuten niet overschrijden? Drie Tweede Kamerleden Joba van den Berg (CDA), Henk van Gerven (SP) en Lilianne Ploumen (PvdA) hebben 13 vragen gesteld aan de minister over de kwestie.

Maasland