Volledig scherm
PREMIUM
Cafe zaal de Pub en T'Swaantje zouden moeten worden opgekocht door de Gemeente. Hier zouden dan appartementen en iets voor ouderen voor in de plaats moeten komen. © Theo Peeters

Dorps Ambitie Groep: 'Ottersum is nu echt toe aan een dorpshuis'

OTTERSUM - Hoe mooi zou het zijn als Ottersum binnen enkele jaren een nieuw dorpshuis heeft in het centrum van het dorp. Bij voorkeur op de plek van de twee horecagelegenheden 't Swaantje en De Pub aan de Sint Jansstraat. Want op die plek klopt al jaren het hart van Ottersum. 

Gemeente Gennep zou erin moeten slagen om met beide horecaondernemers, eventueel een woningcorporatie en een particuliere investeerder in vastgoed een nieuw project te realiseren. Met dat idee heeft de Dorps Ambitie Groep uit Ottersum bij de gemeente Gennep aangeklopt. DAG-voorzitter Marcel Janssen legt het voorstel uit.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland