Volledig scherm
PREMIUM
Cafe zaal de Pub en T'Swaantje zouden moeten worden opgekocht door de Gemeente. Hier zouden dan appartementen en iets voor ouderen voor in de plaats moeten komen. © Theo Peeters

Dorps Ambitie Groep: 'Ottersum is nu echt toe aan een dorpshuis'

OTTERSUM - Hoe mooi zou het zijn als Ottersum binnen enkele jaren een nieuw dorpshuis heeft in het centrum van het dorp. Bij voorkeur op de plek van de twee horecagelegenheden 't Swaantje en De Pub aan de Sint Jansstraat. Want op die plek klopt al jaren het hart van Ottersum. 

Gemeente Gennep zou erin moeten slagen om met beide horecaondernemers, eventueel een woningcorporatie en een particuliere investeerder in vastgoed een nieuw project te realiseren. Met dat idee heeft de Dorps Ambitie Groep uit Ottersum bij de gemeente Gennep aangeklopt. DAG-voorzitter Marcel Janssen legt het voorstel uit.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Vijf ideeën uit Ottersum in de race voor subsidie van jongerencafé Vrijdagavond bij Koos

    Vijf ideeën uit Ottersum in de race voor subsidie van jongeren­café Vrijdag­avond bij Koos

    OTTERSUM - Op de laatste vrijdag van deze maand weet het dorp Ottersum wie gewonnen heeft. Op die avond wordt in het jongerencafé Vrijdagavond bij Koos bekend gemaakt welk van de vijf ideeën uit het dorp in aanmerking komt voor een subsidie. Het jongerencafé zamelde de afgelopen jaren van elk verkocht drankje een klein bedrag in. Dat leverde een totaal van 5.000 euro op. Dat geld wordt beschikbaar gesteld voor een idee waarvan heel Ottersum profijt kan hebben.

Maasland