Volledig scherm
PREMIUM
In 2014 kwam toenmalig minister Ivo Opstelten naar Gennep om de nieuwe brandweerkazerne te openen. Daarin was ook de ambulancepost. Die is inmiddels opgeheven. Ambulances komen na een 112-melding vanuit het Limburgse Well. © Ed van Alem

Ernstige zorgen bij hulpdiensten om N271: 'Dubbele tweebaansweg van levensbelang'

GENNEP - Het is van levensbelang dat de provinciale weg N271 in de gemeente Gennep over de gehele lengte dubbel tweebaans blijft. Als de provincie bij haar plan blijft om de N271 tussen Heijen en Milsbeek dubbel enkelbaans te maken, loopt de hulpverlening ernstig gevaar. 

Zeker nu politie en ambulance vanaf grotere afstand de gemeente Gennep moeten bereiken - ambulancepost Gennep gesloten, politiebureau binnenkort dicht - is een vrije baan voor de hulpdiensten op de N271 letterlijk van levensbelang.  Dat zeggen politie, ambulance en brandweer in een brief aan de provincie Limburg. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Vijf ideeën uit Ottersum in de race voor subsidie van jongerencafé Vrijdagavond bij Koos

    Vijf ideeën uit Ottersum in de race voor subsidie van jongeren­café Vrijdag­avond bij Koos

    OTTERSUM - Op de laatste vrijdag van deze maand weet het dorp Ottersum wie gewonnen heeft. Op die avond wordt in het jongerencafé Vrijdagavond bij Koos bekend gemaakt welk van de vijf ideeën uit het dorp in aanmerking komt voor een subsidie. Het jongerencafé zamelde de afgelopen jaren van elk verkocht drankje een klein bedrag in. Dat leverde een totaal van 5.000 euro op. Dat geld wordt beschikbaar gesteld voor een idee waarvan heel Ottersum profijt kan hebben.

Maasland