Volledig scherm
PREMIUM
In 2014 kwam toenmalig minister Ivo Opstelten naar Gennep om de nieuwe brandweerkazerne te openen. Daarin was ook de ambulancepost. Die is inmiddels opgeheven. Ambulances komen na een 112-melding vanuit het Limburgse Well. © Ed van Alem

Ernstige zorgen bij hulpdiensten om N271: 'Dubbele tweebaansweg van levensbelang'

GENNEP - Het is van levensbelang dat de provinciale weg N271 in de gemeente Gennep over de gehele lengte dubbel tweebaans blijft. Als de provincie bij haar plan blijft om de N271 tussen Heijen en Milsbeek dubbel enkelbaans te maken, loopt de hulpverlening ernstig gevaar. 

Zeker nu politie en ambulance vanaf grotere afstand de gemeente Gennep moeten bereiken - ambulancepost Gennep gesloten, politiebureau binnenkort dicht - is een vrije baan voor de hulpdiensten op de N271 letterlijk van levensbelang.  Dat zeggen politie, ambulance en brandweer in een brief aan de provincie Limburg. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland