Volledig scherm
PREMIUM
Woodstock bij Roepaen, er wordt aan de bezoekers gedacht. © Kim Balster

Extra schermen tegen de 'kou' op festival Ottersum

OTTERSUM - Het zit de organisatie van Woodstock@Roepaen niet mee. De hele zomer was het perfect festivalweer, komende zaterdag is het - afgezet tegen de temperaturen van de afgelopen maanden - relatief koud. Er worden maatregelen getroffen. 

,,We willen de bezoekers zoveel mogelijk van dienst zijn. Vanwege de verwachte lagere temperaturen hebben we deze week twee extra spanzeilen gehuurd. Door die schermen houden we de warmte goed vast op de binnenplaats” zegt directeur Tonnie Kuipers (58) van Roepaen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. 20 graden? Brrrr! Kachel weer vol aan na klacht Gennepse ambtenaren tijdens warmetruienweek

    20 graden? Brrrr! Kachel weer vol aan na klacht Gennepse ambtenaren tijdens warmetrui­en­week

    GENNEP - Het voornemen was mooi, maar de ambitie mogelijk iets te groot. Op initiatief van het college van burgemeester en wethouders van Gennep houdt de gemeente geen warme-truiendag maar een warmetruienweek. Ter bevordering van het milieubewustzijn en om de duurzaamheid praktisch te stimuleren. De verwarming gaat omlaag en warme kleding zorgt dat er toch gewoon gewerkt kan worden. Dat lukte niet helemaal.

Maasland