Volledig scherm
PREMIUM
Woodstock bij Roepaen, er wordt aan de bezoekers gedacht. © Kim Balster

Extra schermen tegen de 'kou' op festival Ottersum

OTTERSUM - Het zit de organisatie van Woodstock@Roepaen niet mee. De hele zomer was het perfect festivalweer, komende zaterdag is het - afgezet tegen de temperaturen van de afgelopen maanden - relatief koud. Er worden maatregelen getroffen. 

,,We willen de bezoekers zoveel mogelijk van dienst zijn. Vanwege de verwachte lagere temperaturen hebben we deze week twee extra spanzeilen gehuurd. Door die schermen houden we de warmte goed vast op de binnenplaats” zegt directeur Tonnie Kuipers (58) van Roepaen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Vrijheid-express oefent Maand van de Vrijheid met stop op Highlanderbridge Gennep

    Vrij­heid-express oefent Maand van de Vrijheid met stop op Highlander­brid­ge Gennep

    GENNEP - Tijdens de Maand van de Vrijheid in 2020 - van 4 april tot 5 mei - komt de Vrijheid-express in alle Nederlandse provincies. Dan rijden veertien, herkenbare bussen door twaalf Nederlandse provincies, door Amsterdam en door Den Haag. Ze moeten zo’n zestig verschillende plekken aandoen. De Vrijheid-express stond bij wijze van proef woensdag een uurtje stil in Gennep. De enige bus die er op dit moment is voor het project parkeerde tijdelijk op de halte van de Highlanderbridge ofwel de Niersbrug.
  2. Gennep investeert in wielren-imago: contract van 3 jaar met klassieker Boels Ladies Tour

    Gennep investeert in wiel­ren-ima­go: contract van 3 jaar met klassieker Boels Ladies Tour

    GENNEP - De komende drie jaar is Gennep start-, doorkomst- en finishplaats van een van de etappes van wielerklassieker Boels Ladies Tour. De Niersstad tekent een contract waarin die afspraken zijn vastgelegd. Op 5 september strijkt de karavaan van de vrouwenronde in Gennep neer. Op de Markt presenteren de wielrensters zich aan het publiek. Start en finish van de etappe zijn op het Jan Lindersplein. Doordat de route nieuw wordt ingedeeld komen de sportvrouwen diverse keren door de stad tijdens de Gennepse etappe.

Maasland