Burgemeester Peter de Koning in 2012 tijdens zijn eerste doorkomst van de Vierdaagse in zijn nieuwe woonplaats Milsbeek.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Peter de Koning in 2012 tijdens zijn eerste doorkomst van de Vierdaagse in zijn nieuwe woonplaats Milsbeek. © Theo Peeters

‘Gennep heeft récht op duidelijkheid over gedwongen vertrek van burgemeester De Koning’

GENNEP - Het aangekondigde, onvrijwillige vertrek van de Gennepse burgemeester Peter de Koning levert gemengde reacties op. Over één ding is iedereen het eens: er moet meer duidelijkheid komen over de redenen. 

5 reacties

 • Roland

  1 jaar geleden
  Misschien kan Willem Gradissen overkomen van Mook?Gebruikt zijn burgermeesterstitel om problemen voor zijn dochter op te lossen.
 • Willie Kelder

  1 jaar geleden
   @Poe....komt die vieze smaak niet alleen van D66..??
 • Poe

  2 jaar geleden
  Wat voor verschrikkelijks voor de inwoners van Gennep heeft er plaatsgevonden ? Heel vreemd dat niemand het weet . Het zijn volksvertegenwoordigers maar lijken op konkelgroepjes , niet verder vertellen hoor ! Ik krijg er een vieze smaak van in mijn mond .
 • Janoniem

  2 jaar geleden
  Wim Duys heeft “zijn” omroep zelf om zeep geholpen en veel verprutst.
 • Verwonderd

  2 jaar geleden
  Dhr. Willem Duys is vooral gefrustreerd dat onze burgemeester zijn omroep heeft opgerold, een omroep die niet echt functioneerde, helaas functioneerde de nieuwe omroep ook niet.Dat er weinig gebouwd is op het pagepark is ook niet zo raar, dat zagen we toch landelijk tijdens de crisis. Nu zitvdaar ook weer meer schot in.En een leeglopend winkelcentrum dat zien we ook in heel Nederland terug daar kan onze burgemeester ook niets aan doen.Dat de burgemeester gaat verraste mij ook, ik vindt het jammer en dat er ook mensen zijn die er anders over denken dat zal je bij elke burgemeester hebben.
 1. Burgemeester De Koning van Gennep stapt op om vertrouwensbreuk binnen het college
  Play
  VIDEO en UPDATE

  Burgemees­ter De Koning van Gennep stapt op om vertrou­wens­breuk binnen het college

  GENNEP - Burgemeester Peter de Koning van Gennep stapt op. Dat doet hij vanwege een vertrouwensbreuk tussen hem en de drie wethouders Janine van Hulsteijn, Peter Lucassen en Rob Peperzak in het college. Afgelopen nacht maakte hij - aan het einde van de laatste gemeenteraadsvergadering voor het zomerreces - bekend dat het ‘onvermijdelijk’ is dat hij het ambt van burgemeester neerlegt.
 1. Samenvatting | Vitesse - ADO Den Haag
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | Vitesse - ADO Den Haag

  19 januari
 2. Studenten willen meer te zeggen hebben over coronaregels
  Play

  Studenten willen meer te zeggen hebben over coronare­gels

Maasland