Deelnemers aan de digitale raadsvergadering van Gennep vorige week. Rechts de boekenkast van het SP-raadslid.
Volledig scherm
PREMIUM
Deelnemers aan de digitale raadsvergadering van Gennep vorige week. Rechts de boekenkast van het SP-raadslid. © eigen foto

Genneps SP-raadslid valt in slaap tijdens vergadering, partij zegt vertrouwen op: ‘Alleen haar kat was in beeld’

GENNEP - Zelf was het Gennepse SP-raadslid amper te zien vanachter haar beeldscherm tijdens de laatste digitale raadsvergadering voor de vakantie. Haar kat, met op de achtergrond een boekenkast, des te meer aldus haar fractievoorzitter. Reden: haar baasje was volgens de partij in slaap gevallen. 

10 reacties

 • A.M. Berben

  1 jaar geleden
  Het hele optreden van de SP afdeling Gennep begint zelf steeds meer op een soap te lijken, voortdurende problemen met fractieleden die niet dan wel onvoldoende functioneren, of uit de fractie stappen en nu dit weer. Misschien moet deze afdeling eens opgeheven gaan worden en moet het partijbestuur eens veel kritischer gaan kijken naar mensen die voor de partij zeggen te gaan willen worden verkozen in een gemeenteraad. Deze afdeling heeft in elk geval al jaren lang laten zien hoe het NIET moet!
 • tinus aardsen

  1 jaar geleden
  @ DMM Cordewener, vergaderen achter een camera moet je ook willen! dan moet je niet in een gemeenteraad gaan zitten, als er geen andere manier is om te vergaderen. U oordeelt toch ook achter uw computer? dus je moet er iets voor over hebben, anders andere hobby zoeken!!
 • DMM Cordewener

  1 jaar geleden
  De functie van gemeenteraadslid is geen fulltime baan. Met andere woorden je hebt ook een inkomen uit arbeid nodig. Digitaal vergaderen is erg vermoeiend dus wie weet had ze haar dag niet en was ze dus gewoon moe. We zijn allemaal mensen toch en dan kan dit n keer gebeuren. Oordelen en veroordelen is makkelijk van achter een toetsenbord
 • tinus aardsen

  1 jaar geleden
  @ Adriaan Van Dijk. dat heeft er niks mee te maken! Je hoort gewoon aanwezig te zijn,in beeld, anders moet je niet aan een vergadering deelnemen! Zegt genoeg over die persoon! Hoort niet in de gemeenteraad thuis!!
 • Jan Zomers

  1 jaar geleden
  Weet nog... de SP is opgericht op 22 oktober 1972 door Jan Marijnissen, de lasser uit Oss. Het was een partij voor de arbeider en arme mensen. Als kind wist ik niet waar SP een afkorting van was. Mijn opa vertelde dat het SlaPend rijk worden betekende.