Volledig scherm
Kapsalon Hairforce 1 uit Gennep is de beste kapsalon van Nederland. © Theo Peeters

Gennepse kapsalon Hairforce nummer 1 van Nederland

GENNEP - Kapsalon Hairforce 1 aan de Brugstraat in Gennep is uitgeroepen tot beste kapsalon van Nederland. Eigenares Charlene Haga-Camps (27) kreeg met haar zaak de meeste stemmen in een tv-wedstrijd van RTL. Eerder werd Hairforce 1 al beste van Limburg.

Van de 50.000 stemmen die in de landelijke finale werden uitgebracht kreeg de Gennepse zaak 28,6 procent van de stemmen.

Global Curl
Charlene Haga: „Het is een geweldig succes. Met Hairforce ben ik zes jaar geleden begonnen. We zijn altijd heel goed bij met de laatste trends. Ook door internationale beurzen in bijvoorbeeld Jamaica en Las Vegas te bezoeken. Misschien dat mijn zelf ontwikkelde krul-kniptechniek (Global Curl) ook heeft bijgedragen aan het succes. Daarmee trekken we klanten uit heel Nederland. Bijzonder daaraan is dat we de krul niet nat maar droog knippen. Daardoor zie je meteen wat er met de krul gebeurt als je knipt." De onderneemster is telg uit een kappersgezin. Vader Norbert Camps, moeder Anita van den Berg en zussen Justine, Denise, Maxime zitten allemaal in het vak.

Volledig scherm
© ANP

Maasland