Volledig scherm
Kapsalon Hairforce 1 uit Gennep is de beste kapsalon van Nederland. © Theo Peeters

Gennepse kapsalon Hairforce nummer 1 van Nederland

GENNEP - Kapsalon Hairforce 1 aan de Brugstraat in Gennep is uitgeroepen tot beste kapsalon van Nederland. Eigenares Charlene Haga-Camps (27) kreeg met haar zaak de meeste stemmen in een tv-wedstrijd van RTL. Eerder werd Hairforce 1 al beste van Limburg.

Van de 50.000 stemmen die in de landelijke finale werden uitgebracht kreeg de Gennepse zaak 28,6 procent van de stemmen.

Global Curl
Charlene Haga: „Het is een geweldig succes. Met Hairforce ben ik zes jaar geleden begonnen. We zijn altijd heel goed bij met de laatste trends. Ook door internationale beurzen in bijvoorbeeld Jamaica en Las Vegas te bezoeken. Misschien dat mijn zelf ontwikkelde krul-kniptechniek (Global Curl) ook heeft bijgedragen aan het succes. Daarmee trekken we klanten uit heel Nederland. Bijzonder daaraan is dat we de krul niet nat maar droog knippen. Daardoor zie je meteen wat er met de krul gebeurt als je knipt." De onderneemster is telg uit een kappersgezin. Vader Norbert Camps, moeder Anita van den Berg en zussen Justine, Denise, Maxime zitten allemaal in het vak.

Volledig scherm
© ANP
 1. Op deze groene plek in Gennep komen 55 appartementen voor senioren, is het plan
  PREMIUM

  Op deze groene plek in Gennep komen 55 appartemen­ten voor senioren, is het plan

  GENNEP - Er zijn plannen voor de bouw van appartementen op een deel van de Groene Long van Gennep: de Groes. In opdracht van vastgoedontwikkelings- en beleggingsmaatschappij Nebuvast uit Gennep heeft Livin Concepts een ontwerp uitgewerkt voor 50 appartementen. Die moeten gebouwd kunnen worden op grond die Nebuvast van het bestuur van de Sint Martinuskerk wil overnemen. Het zou in totaal gaan om 11.000 vierkante meter.
 2. Stemmen voor Europa in Ottersum dit keer niet in De Pub maar in 't Swaantje

  Stemmen voor Europa in Ottersum dit keer niet in De Pub maar in 't Swaantje

  OTTERSUM - Wie donderdag in Ottersum wil gaan stemmen voor de Europese verkiezingen kan niet in het stemlokaal terecht dat op de stempas vermeld staat. Voor veel inwoners is café-zaal De Pub het dichtstbijzijnde stemlokaal. Maar door persoonlijke omstandigheden is De Pub donderdag niet beschikbaar. Het stemlokaal is daarom verplaatst naar de buren bij 't Swaantje. Dat is te vinden aan de St. Janstraat 46 in Ottersum.

Maasland