Volledig scherm
Politie doet onderzoek na schietpartij op bedrijventerrein De Flammert in Bergen. © SK-Media

Groot politieonderzoek na schietpartij op bedrijventerrein De Flammert in Bergen

BERGEN - Op bedrijventerrein De Flammert in Bergen is vrijdagavond geschoten op een personenauto. Het schietincident vond even na zeven uur plaats. Het is nog niet bekend of er iemand gewond is geraakt. Wie op de auto heeft geschoten, is nog onbekend.

Zowel de bestuurder van de auto die onder vuur werd genomen als de verdachte is gevlucht. De politie weet nog niet in welke richting de betrokken personen zijn gevlucht.

Volgens een ooggetuige zouden er twee auto’s op het bedrijventerrein zijn geparkeerd. Eén auto reed op enig moment hard weg, waarna een inzittende in een bocht uit de wagen viel. Deze persoon zou vervolgens meerdere malen vanuit een andere auto zijn beschoten, maar zag toch nog kans om te vluchten. Beide voertuigen zijn achter elkaar weggereden.

Onderzoek

De plaats waar de beschieting plaatsvond, is afgezet voor onderzoek. De politie gaat ter plekke in gesprek met mogelijke getuigen. Bovendien is een sporenonderzoek opgestart.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland