Vorige week donderdag, 19 april: paniek in Gennep. Straten afgesloten, hulpdiensten massaal uitgerukt vanwege een auto met een mogelijk explosief. Het was de auto van Gijs.
Volledig scherm
PREMIUM
Vorige week donderdag, 19 april: paniek in Gennep. Straten afgesloten, hulpdiensten massaal uitgerukt vanwege een auto met een mogelijk explosief. Het was de auto van Gijs. © Theo Peeters

Het leed achter de 'bom' van Gijs

Paniek in het Noord Limburgse Gennep, een dikke week geleden. Er zou een auto met een explosief erin zijn aangetroffen. Achter dit verhaal gaat een persoonlijk drama schuil, zegt de familie van de verdachte.

15 reacties

 • Fets71

  3 jaar geleden
  Deze jongen is geen cent waard om aan uit te geven
 • Anonymous

  3 jaar geleden
  Wat vuurwerk ??? flinke buizen met 50% kruit en 50% grond is geen vuurwerk, dat zijn moordwapens !!
 • Teun

  3 jaar geleden
  Ik lees toch ook andere verhalen over Gijs...
 • A.M. Berben

  3 jaar geleden
  Beste PaulS: alle gebeurtenissen hebben altijd hun geheel eigen context.Toch doet die context op zichzelf niets af aan potentiële en daadwerkelijke gevaren die van een gebeurtenis kunnen uitgaan, laat staan dat ze iets veranderen voor eventuele slachtoffers.
 • Maikel

  3 jaar geleden
   Er is Niks gebeurd en toch word jij als crimineel bestempeld..   wat iligaal vuurwerk  wellicht.. wat in december elke buur jongen heeft.   .. . Goeie zet politie, geen risico nemen.. . "en  nu weer  allemaal naar orde van de dag.". ,  

Maasland