Volledig scherm
PREMIUM
Een Heijens 'baasje' laat haar hond uit in het bos tussen het sportcomplex van VV Heijen en de Sleen. In de buurt komt een hondenspeelveld. © Theo Peeters

Honden in Milsbeek, Heijen en Ottersum krijgen nieuwe speelplaatsen

GENNEP - Op drie plaatsen in de gemeente Gennep komen nieuwe hondenspeelplaatsen. In Milsbeek, Heijen en Ottersum zijn locaties gevonden waarmee het merendeel van de hondenbezitters blij is. Ven-Zelderheide krijgt op verzoek van de 'baasjes' in het dorp helemaal geen hondenspeelplaats. In Gennep is aan de Picardie al een speelplaats voor viervoeters.

In alle kernen van de gemeente Gennep is het afgelopen jaar overleg geweest met buurtbewoners over de mogelijke aanleg van een speelplaatsen. Daarbij kwamen veel reacties van hondeneigenaren binnen die over het algemeen positief waren. In een enquete die in het voorjaar van 2017 werd afgenomen konden de dorpen suggesties aandragen voor plekken die geschikt zouden zijn. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Vijf ideeën uit Ottersum in de race voor subsidie van jongerencafé Vrijdagavond bij Koos

    Vijf ideeën uit Ottersum in de race voor subsidie van jongeren­café Vrijdag­avond bij Koos

    OTTERSUM - Op de laatste vrijdag van deze maand weet het dorp Ottersum wie gewonnen heeft. Op die avond wordt in het jongerencafé Vrijdagavond bij Koos bekend gemaakt welk van de vijf ideeën uit het dorp in aanmerking komt voor een subsidie. Het jongerencafé zamelde de afgelopen jaren van elk verkocht drankje een klein bedrag in. Dat leverde een totaal van 5.000 euro op. Dat geld wordt beschikbaar gesteld voor een idee waarvan heel Ottersum profijt kan hebben.

Maasland