Volledig scherm
PREMIUM
Stijn Goossens heeft na een ernstig auto ongeluk toch nog zijn diploma aan het Elzendaal-college in Boxmeer weten te behalen. © Theo Peeters

In mei halfdood op het asfalt, nu alsnog diploma voor Stijn uit Heijen

HEIJEN/BOXMEER - Eind augustus pas je diploma voor de middelbare school krijgen. Terwijl het nieuwe schooljaar net begonnen is. Vreemd? Niet voor de 17-jarige Stijn Goossens, leerling op het Elzendaalcollege in Boxmeer. De jongen uit Heijen kreeg vrijdag, in bijzijn van trotse ouders, zijn havo-diploma uitgereikt. 

Dat mag gerust een klein wonder genoemd worden, na wat er Pinksterzondag 20 mei voorgevallen is. Het was al avond. Stijn was met zijn vriendin Britt en haar moeder naar een familiedag geweest in Tiel. Stijn had net zijn eerste examenweek achter de rug. Even tijd voor wat ontspanning in het lange Pinksterweekeinde, dacht Stijn. Maar op de terugweg ging het gruwelijk mis.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. 20 graden? Brrrr! Kachel weer vol aan na klacht Gennepse ambtenaren tijdens warmetruienweek

    20 graden? Brrrr! Kachel weer vol aan na klacht Gennepse ambtenaren tijdens warmetrui­en­week

    GENNEP - Het voornemen was mooi, maar de ambitie mogelijk iets te groot. Op initiatief van het college van burgemeester en wethouders van Gennep houdt de gemeente geen warme-truiendag maar een warmetruienweek. Ter bevordering van het milieubewustzijn en om de duurzaamheid praktisch te stimuleren. De verwarming gaat omlaag en warme kleding zorgt dat er toch gewoon gewerkt kan worden. Dat lukte niet helemaal.

Maasland