Hulpdiensten rukten 3 juni vorig jaar massaal uit, nadat een auto een terras aan de Zandstraat in Gennep opreed.
Volledig scherm
PREMIUM
Hulpdiensten rukten 3 juni vorig jaar massaal uit, nadat een auto een terras aan de Zandstraat in Gennep opreed. © Theo Peeters

Jongen reed in op terras in Gennep waar zes mensen bij gewond raakten: OM gaat over tot vervolging

GENNEP - De man uit Ottersum die vorig jaar met zijn auto op een druk terras inreed in Gennep, wordt vervolgd. Dat heeft het Openbaar Ministerie in Maastricht besloten.

4 reacties

 • Gerrit Louter

  4 maanden geleden
  Ook hier weer diverse persoonlijke omstandigheden waar de rechtbank tegenwoordig ernstig rekening mee gaat houden , o.a per ongeluk lachgas gebruikt , ruzie met zijn vriendin , met zijn voet een pedaal niet goed onder controle,.verkeerde bril op. zag het terras voor een kermis attractie aan..? reed van schrik in paniek met de beschadigde auto weg van de onheilsplek...en het is ook al zo lang geleden...allemaal verzachtende omstandigheden , uitspraak....5 dagen werkstraf en nieuwe bril. ?
 • Tom Hond

  4 maanden geleden
  Leuk dat ie vervolgd wordt maar het gaat om het eind resultaat en als ie 20 uur tuinjes moet harken dan weet ik ook niet of je daar blijf mee moet zijn want daders worden meestal verwent en gepamperd.
 • Mattie Veld

  4 maanden geleden
  Zijn ex, lachgas, ruzie en zwaar letsel, lijkt me genoeg voor een tijdje brommen. Die advocaat doet zijn werk, maar hij weet ook wel dat het geen ongeluk was.
 • tinus aardsen

  4 maanden geleden
  Goed zo! vervolgen dat persoon, je kan niet zomaar wegkomen met zo'n stomme actie! laat hem maar flink boeten, maar dat zal wel weer niet in dit corrupt landje!!
 1. Saskia uit Gennep is blij dat ze het nog kan navertellen na terrasdrama: ‘Ik hoor de motor nog steeds ronken’
  PREMIUM

  Saskia uit Gennep is blij dat ze het nog kan navertel­len na terrasdra­ma: ‘Ik hoor de motor nog steeds ronken’

  Had die grote bloembak met olijfboom van een kilo of 400 er die mooie zomeravond begin juni niet gestaan, dan had Saskia Pennings het niet kunnen navertellen. Dan waren er, aldus de politie, niet alleen gewonden gevallen, maar ook doden. En dan was het Gennepse terrasdrama, waarbij een auto in volle vaart een terras aan de Zandstraat opreed en stoelen en tafels in de lucht vlogen, de wereld over gegaan.

Maasland