Haven van Heijen met het middenstuk tussen de haven en rivier de Maas waarvoor uitbreidingsplannen zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Haven van Heijen met het middenstuk tussen de haven en rivier de Maas waarvoor uitbreidingsplannen zijn. © Theo Peeters

‘Kom met bewijzen van noodzaak uitbreiding haven Heijen’

HEIJEN  -  Waarom moet de haven van Heijen en omgeving eigenlijk uitgroeien tot een omvangrijk bedrijventerein? Is dat nou echt noodzakelijk?  En hoe zit het met de natuurontwikkeling?

8 reacties

 • H Jager

  2 maanden geleden
  Iedere boot die is geladen met 400 containers vanaf Rotterdam en lost in Heijen bespaart een gigantische uitstoot van Schadelijke stoffen en vieze lucht ,op onze wegen want er rijden 400 auto,s minder over onze wegen doch slechts 1 boot ,mocht in de toekomst ook de belading via onze treinen kunnen plaats vinden , dan is de cirkel geheel rond .Kijk maar eens op de site van transportbedrijf van Dijk uit venray ,deze is zijn tijd al ver vooruit alles gaat dagelijks per spoor naar palermo italie
 • J. Zomers

  2 maanden geleden
  Als Heijen het niet doet... dan doet dadelijk Cuijk het, daar hebben ze ook een haven.
 • tinus aardsen

  2 maanden geleden
  Door de onnodige industrie in dit land, blijft er weinig over van de natuur in dit land, omdat er uitgebreid moet woreden, denken ze. Helemaal onnodig, we hebben de natuur harder nodig dan de industrie, waar je alleen maar vieze lucht krijgt en is schadelijk voor de gezondheid, dus uitbreiding is erg onnodig!!
 • Bert Gransen

  2 maanden geleden
  Natuurlijk moet dit er komen. Welke natuur ??
 • T. Janssen

  2 maanden geleden
  @J.Zomers, wij hebben geen boost nodig. Er is werkgelegenheid zat in de regio getuige de vele Poolse kentekens. Kijk naar Arvato, wat een boost zeg; zoiets lelijks aan de rand van een nationaal Park. Gennep kan zich beter op ruimte, natuur en toerisme richten en beginnen met het planten van de 20.000 bomen.

Maasland