Volledig scherm
Nellie Nas Holtermans Lintje in Milsbeek © DG

Koninklijke onderscheiding voor gouden Zonnebloemvrijwilligster uit Milsbeek

MILSBEEK -  Milsbeek is sinds deze zaterdag een nieuw Lid in de Orde van Oranje-Nassau rijker. Een inwoonster die al 50 jaar vrijwilligerswerk doet voor de Zonnebloem werd onderscheiden.

De Zonnebloem afdeling Ottersum, Milsbeek en Ven-Zelderheide bestaat 50 jaar. Net zo lang is Nellie Nass-Holtermans uit Milsbeek al vrijwilliger en bezoekt ze mensen met een lichamelijke handicap. Tijdens de viering van het gouden jubileum van De Zonnebloem heeft burgemeester De Koning van Gennep aan mevrouw Nass de versierselen overhandigd die horen bij de koninklijke benoeming tot Lid van Oranje-Nassau. 

Voor het vrijwilligerswerk dat zij al 50 jaar en ook voor haar inzet sinds 2010 als vrijwilligster bij Stichting Dichterbij, waar ze tot aan haar pensioen als verpleegster werkte. De uitreiking was in ’t Trefpunt in Milsbeek. ,

Volledig scherm
Het lintje. © stock
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland