Mag De Koning burgemeester van Gennep blijven?

GENNEP - Er is een vertrouwensbreuk binnen het college van B en W van de gemeente Gennep. De wethouders zijn naar de vertrouwenscommissie gestapt. De vraag is of De Koning nu kan aanblijven als burgemeester van Gennep of niet. Wat vindt u?

3 reacties

 • Ron Brünn

  1 jaar geleden
  Wat een rare poll. De beste man besluit zelf om op te stappen. Waarom dan deze merkwaardige vraag?  Hij wil zelf gaan. Doei.
 • Jan

  1 jaar geleden
  Slaat uiteindelijk nergens op. Ik kan als inwoner lvc ook stemmen. Leuk bedacht door de krant en zal wel weer een mooi artikel opleveren. Blijf die soap graag volgen en ben blij dat het bij ons vooralsnog rustig is
 • de heer J. Zomers (67)

  1 jaar geleden
  We kunnen de vraag ook anders stellen.Mag het college van B en W van Gennep in functie blijven indien de burgemeester besluit niet op te stappen?O JaO Nee 
 1. Wie met zijn pasje bij het zwembad in Gennep komt, kan niet naar binnen: eerst even naar yask.nl

  Wie met zijn pasje bij het zwembad in Gennep komt, kan niet naar binnen: eerst even naar yask.nl

  GENNEP - Optisport ging, Yask kwam. Als nieuwe exploitant van sportaccommodatie Pica Mare in Gennep. ‘De dienstverlening wordt voortgezet, zodat klanten in het nieuwe jaar op vertrouwde wijze van het bestaande aanbod gebruik kunnen blijven maken', stond in het persbericht van de gemeente Gennep. Maar zo makkelijk gaat dat niet. Want wie met zijn pasje bij het zwembad komt, kan niet naar binnen.
 1. Geplunderde winkels in station Eindhoven bij rellen
  Play

  Geplunder­de winkels in station Eindhoven bij rellen

 2. Witte kruizen als laatste verzet tegen bomenkap in Mook
  Play

  Witte kruizen als laatste verzet tegen bomenkap in Mook

Maasland