In 2016 werden 'broodjes’ tussen de rijbanen gelegd en verdween de fysieke scheiding op de N271 tussen Heijen en Gennep.
Volledig scherm
In 2016 werden 'broodjes’ tussen de rijbanen gelegd en verdween de fysieke scheiding op de N271 tussen Heijen en Gennep. © Theo Peeters

N271 bij Gennep wordt 2x2-baans en 80 km met systeem dat waarschuwt voor tractoren

GENNEP - De provinciale rijksweg N271 tussen Heijen en Gennep krijgt een inrichting als dubbele tweebaansweg waar 80 kilometer per uur mag worden gereden. Daartoe heeft de provincie Limburg besloten. Gedeputeerde Eric Geurts wilde oorspronkelijk vasthouden aan het plan om de N271 met twee enkele rijbanen in te richten waarnaast een parallelbaan voor landbouwverkeer zou komen. Dat idee is nu geschrapt. 

 1. Limburg passeert Gennep met plan van aanpak voor vernieuwing van N271

  Limburg passeert Gennep met plan van aanpak voor vernieu­wing van N271

  GENNEP/MAASTRICHT - Hoe de provinciale weg N271 langs Gennep en Heijen er in de toekomst komt uit te zien, is nog niet duidelijk. De inrichting van de weg moet wachten op een Limburgs plan dat de bereikbaarheid en verkeersveiligheid van álle provinciale wegen vastlegt. Toch heeft de provincie al een plan van aanpak voor de N271 gemaakt. Burgemeester Peter de Koning: ,,Het was wel fijn geweest als we daarbij betrokken waren geweest.’’
 1. 7-jarige Guus boegbeeld van Spieren voor Spieren
  Play

  7-jarige Guus boegbeeld van Spieren voor Spieren

 2. Koningin Máxima bezoekt huisartsenpraktijken
  Play

  Koningin Máxima bezoekt huisartsen­prak­tij­ken

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland