Wouter Schonhoven in actie.
Volledig scherm
PREMIUM
Wouter Schonhoven in actie. © Wouter Schonhoven

Na dagen bikkelen viel sneeuwschuiver Wouter op de bank in slaap; de volgende ochtend las hij de reacties

GENNEP - Wat moet een sneeuwschuiver allemaal verwerken? Sneeuw, sneeuw, ijs, nog meer sneeuw en: zure reacties. Tegen beter weten in probeerde Wouter Schonhoven Gennep sneeuwvrij te maken. Dat viel niet mee.

14 reacties

 • Lars Mulder

  2 maanden geleden
  Zelf ook bezig geweest met het schuiven van die enorme hoeveelheden sneeuw. Handen volgend aan de doorgaande wegen. Er was geen schuiven aan als je de route klaar had lag er net zo veel weer. Respect voor iedereen die een steentje bijdragen heeft en er begrip voor gehad heeft.
 • E. van Brakel

  2 maanden geleden
  De sneeuwruimers werken keihard. Zij bepalen niet zelf welke straten ze moeten ruimen.
 • Peter Van der Laan

  2 maanden geleden
  Wat een gezeur. Die mannen werken keihard, maar ja we moeten wat te zeiken hebben. In Cuijk niet anders hoofdstraten redelijk schoon en binnen in de wijk niks. Maar waar wilde je die sneeuw naar toe schuiven. Heb alleen mijn oprit leeg en mijn voortuin ligt halve meter hoog sneeuw. Gewoon wachten tot dooi. Respect voor de schuiver.
 • C Peters

  2 maanden geleden
  De schuld ligt bij de meeste gemeentes zelf, daar de minder strenge winters de laatste jaren is het sneeuwruimen afgeschaald , dus minder inzet, maar je verwacht toch wel dat er door die wethouders weer ingegrepen wordt bij dit extreem winterweer, maar zoals bij zoveel noodzakelijke zaken geven ze weer niet thuis.
 • Ik heet geen Hennie, ik heet Jan

  2 maanden geleden
  Ik heb Wouter niet gezien! De ene auto na de andere vast en nu dagen later nog steeds. Het ligt niet aan Wouter. Die man werkt keihard, maar het beleid van de gemeente(n) faalt!! Mensen die slecht ter been zijn en rolstoelers kunnen de deur nog niet eens uit om een boodschap te doen. En maar belasting betalen!
 1. Lukt het onze verslaggever Startschotgala-kaarten te scoren?
  Play

  Lukt het onze verslagge­ver Startschot­ga­la-kaar­ten te scoren?

 2. Politie schiet ongewapende 13-jarige dood in VS
  Play

  Politie schiet ongewapen­de 13-jarige dood in VS

Maasland