De omgeving van Jachtslot de Mookerheide is een goed voorbeeld van een 'levend bos' waar mensen herinnerd worden, zegt Frank Pubben van D66. Hier de natuurbegraafplaats.
Volledig scherm
PREMIUM
De omgeving van Jachtslot de Mookerheide is een goed voorbeeld van een 'levend bos' waar mensen herinnerd worden, zegt Frank Pubben van D66. Hier de natuurbegraafplaats. © Natuurbegraafplaats Mookerheide

Na de coronapandemie kun je in Gennep het leven vieren. Maar hoe?

GENNEP - Door corona zijn mensen overleden. Door corona konden opa en oma niet naar hun pasgeboren kleinkinderen. Door corona zijn bruiloften sober gevierd of maanden uitgesteld. Als alles achter de rug is, komt er een plek in Gennep waar je dat samen kunt herinneren. Het wordt een bos. Of een monument. Of...

1 reactie

 • de heer Jan Zomers (68)

  2 maanden geleden
  Geleidelijk aan beginnen we er aan gewend te raken dat we niet veel meer mogen. Minder naar winkels, minder horeca en minder vakantievluchten... het massagebeuren is niet meer mogelijk. Op zich is dit niet verkeerd - het geeft een zekere mate van rust en bezinning hetgeen we op dergelijke rustgevende locaties tot uiting kunnen brengen.
 1. Boerenland of natuur? De gevolgen kunnen groot zijn voor de uitbreidingsplannen van deze haven

  Boerenland of natuur? De gevolgen kunnen groot zijn voor de uitbrei­dings­plan­nen van deze haven

  HEIJEN - De uitbreiding van de haven in Heijen kan nog wel eens een probleem worden, als het aan de Natuur en Milieufederatie Limburg (NMF) ligt. Dat heeft te maken met de grond die in beeld is om de haven uit te breiden. Die grond wordt door boeren gebruikt, terwijl het volgens NMF natuur is. NMF wil dat de gemeente Gennep optreedt. Als Gennep dat doet, kan dat belangrijke gevolgen hebben voor de uitbreidingsplannen.
 1. Metershoge vlammen slaan uit bedrijfsbusje met daarin gasflessen
  Play

  Metershoge vlammen slaan uit bedrijfs­bus­je met daarin gasflessen

 2. Hans was doodziek, maar overwon het coronavirus
  Play

  Hans was doodziek, maar overwon het coronavi­rus

Maasland