Yanick Cillissen (25) en Jetske van Bergen (22) staan te trappelen. Een jaar geleden was er al een informatieavond van de gemeente en gaf het stel meteen aan interesse te hebben. Ze willen een eigen huis. In Ottersum.
Volledig scherm
PREMIUM
Yanick Cillissen (25) en Jetske van Bergen (22) staan te trappelen. Een jaar geleden was er al een informatieavond van de gemeente en gaf het stel meteen aan interesse te hebben. Ze willen een eigen huis. In Ottersum. © Ed van Alem

Net als 138 anderen willen Jetske en Yanick een huis in Ottersum. Er staan er twee te koop

OTTERSUM - De nood is hoog in Ottersum. Met name onder jongeren en mensen van middelbare leeftijd en ouder. Al ruim tien jaar is er geen huis te krijgen. Wil je op jezelf of gaan samenwonen? Alvast een levensbestendig huis zonder trappen? Dan is het wachten. Lang wachten. Maar voor een kleine groep Ottersummers is er nu hoop.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland