Dit beeld willen de bewoners van de Ringbaan het liefst zo houden.
Volledig scherm
PREMIUM
Dit beeld willen de bewoners van de Ringbaan het liefst zo houden. © Theo Peeters

Niemand wil vrachtwagens voor de deur in Milsbeek, maar ze moeten ergens rijden

MILSBEEK - Het probleem van vrachtwagens op de Zwarteweg in Milsbeek speelt al jaren. Met een nieuwe verbindingsweg moet de overlast opgelost zijn. Behalve op die nieuwe weg, vrezen bewoners. 

4 reacties

 • Max Höppener

  1 jaar geleden
  Alles doordrukken tegen beter weten in: weg zonder nut en noodzaak in reeds bezwaard gebied. Een ecologische verbindingszone met beschermde dieren en dieren die op de rode lijst staan. Stikstof is ook al overbelast: doch niet volgens de gemeente Gennep. Wat rest is de Raad van State en indien nodig het Europees hof te Brussel. Wordt vervolgd!
 • Sonja Jilisen

  1 jaar geleden
  Qua veiligheid : Een weg met zoveel vrachtverkeer moet altijd een weg worden nu met een extra fiets pad apart ipv fietsers op dezeldfde weg..
 • HeijeseKip

  1 jaar geleden
  Voor Theunissen, leg de connectie maar met de uitbreiding van de haven in Heijen. VVD wil beide besluiten voor de nieuwe verkiezingen erdoor drukken zonder het belang van de inwoners voorop te stellen. Welke belangen spelen hier?
 • Erwin Damhuis

  1 jaar geleden
  De gemeente had dit hele hoofdpijndossier in 1x kunnen oplossen door in 2018 Teunesen niet te vergunnen om wederom 6 hectare te ontgronden. Dan was de stroom uitlaatgassen, stikstof en lawaai uitstotende zandwagens gestopt. Nu worden rechtsom of linksom (zwarteweg-ringbaan) bewoners van Milsbeek geconfronteerd met op alle werkdagen een eindeloze stroom zandwagens. En moet er op kosten van de gemeenschap een nieuwe dure weg aangelegd worden. Is de gemeente er nu voor de inwoners of voor Teunesen?