Fake Mulder gaat gewoon door met het bouwen van zijn kantine, ook al krijgt hij daar geen toestemming voor.
Volledig scherm
PREMIUM
Fake Mulder gaat gewoon door met het bouwen van zijn kantine, ook al krijgt hij daar geen toestemming voor. © Theo Peeters

Nieuw conflict Stadstuin raakt ook politiek Gennep, SP’er stapt uit de raad

OTTERSUM - Een nieuw conflict over de stadstuin in Ottersum en binnen de SP in Gennep. De veelbesproken biologische stadstuin van Fake Mulder in Ottersum mag niet uitbreiden. Mulder, ook SP-raadslid, is woedend. Hij stapt per direct uit de gemeenteraad, zegt zijn partijlidmaatschap op, en bereidt een procedure voor tegen de gemeente.

4 reacties

 • Seldersland

  2 jaar geleden
  Ottersum is toch een dorp. Hoezo stadstuin ­?? 
 • Maikel

  2 jaar geleden
  Tinus..En dan mag je mensen bedreigen en ruiten kapot slaan.. ? Hopelijk pakt de politie deze daders nog  op. .. Die plek is aan gewezen door de gemeente dus daar kan de Hr Mulder  zelf niets aan doen.Er zijn veel mensen die daar producten halen. Nu de varkens weg zijn ( wat wel begrijpelijk is daar )  is er ook geen ook geen overlast of hinder meer..De aanbouw is voor mensen die  het gewedig vinden daar te helpen dus prima zaak. . 
 • Evert

  2 jaar geleden
  Als een klein kind dat zijn zin niet krijgt gewoon doorgaan, meneer denkt overal boven te staan.
 • Tinus

  2 jaar geleden
  Misschien moet meneer Mulder maar een andere plaats toegewezen krijgen i.p.v. zo dicht op het dorp. Je kon verwachten dat er mensen zijn die niet blij zijn met een dierentuin achter hun tuin.Verkas naar een ander stuk grond waar niemand er hinder van heeft en bouw daar je kantine. Iedereen blij. Zo lijkt me het ook niet leuk voor meneer Mulder zelf.