Scholieren van basisschool Maria Goretti aan de Picardie in Gennep krijgen in 2021 les links van de sporthal. Het huidige gebouw staat aan de rechterkant.
Volledig scherm
Scholieren van basisschool Maria Goretti aan de Picardie in Gennep krijgen in 2021 les links van de sporthal. Het huidige gebouw staat aan de rechterkant. © Theo Peeters

Nieuw scholengebouw Gennep niet rechts, maar links van de sporthal

GENNEP - Links van sporthal Pica Mare in Gennep (als je ervoor staat), wordt het nieuwe gebouw neergezet waar vier Gennepse scholen en de kinderopvang onderdak krijgen. Aanvankelijk was het idee om rechts van de sporthal te bouwen, maar daar zijn burgemeester en wethouders vanaf gestapt.  De school moet er in 2021 staan is het plan. 

0 reacties

 1. Wie met zijn pasje bij het zwembad in Gennep komt, kan niet naar binnen: eerst even naar yask.nl

  Wie met zijn pasje bij het zwembad in Gennep komt, kan niet naar binnen: eerst even naar yask.nl

  GENNEP - Optisport ging, Yask kwam. Als nieuwe exploitant van sportaccommodatie Pica Mare in Gennep. ‘De dienstverlening wordt voortgezet, zodat klanten in het nieuwe jaar op vertrouwde wijze van het bestaande aanbod gebruik kunnen blijven maken', stond in het persbericht van de gemeente Gennep. Maar zo makkelijk gaat dat niet. Want wie met zijn pasje bij het zwembad komt, kan niet naar binnen.
 1. Eindelijk, de sneeuwpret kan beginnen
  Play

  Eindelijk, de sneeuwpret kan beginnen

 2. Tienduizenden restaurants in Italië open ondanks verbod
  Play

  Tienduizen­den restau­rants in Italië open ondanks verbod

Maasland