Theo Peeters
Volledig scherm
© Theo Peeters

Ongerust over het water bij Lob van Gennep

MIDDELAAR  - Een knutselende actievoerder geeft met een bord langs de dijk bij Middelaar uiting aan zijn of haar ongerustheid over de toekomst van de Lob van Gennep. 

8 reacties

 • molleke

  2 jaar geleden
  Is hier nu ook die stikstof uitspraak van toepassing? Dan gaat dit toch ook niet door?
 • Snorkel71

  2 jaar geleden
  Ik ben blij dat u geen deskundige bent, ook uw kennis van hoe de opwarming van het klimaat werkt laat te wensen over. Is gewoon googlen, is niet zo moeilijk.
 • Jan

  2 jaar geleden
  Waarom komt dit nieuws eigenlijk een half jaar na de Waterschapsverkiezingen naar buiten?
 • Max

  2 jaar geleden
  Ik ben blij dat U er zoveel verstand van heeft. Ook uw kennis van CO2 ontroert me. Misschien even googlen op CO2 waarom de aarde zo als wij er op leven niet helemaal zonder kan maar ook niet teveel kan hebben? 
 • de heer J. Zomers (67)

  2 jaar geleden
  Rene denk hier eens over na - doordat de lucht steeds schoner wordt met minder rook, fijnstof en minder CO2... komen de zonnestralen ongehinderd en warmer op het aardoppervlak terecht. De lucht is veel schoner dan 50 of 30 jaar geleden en de zonnestralen zijn een stuk feller en warmer.Dit veroorzaakt de opwarming, dus wat de milieugasten ons wijs maken dat CO2 de opwarming veroorzaakt is een leugen --> hoe minder CO2 hoe warmer het wordt. Waar het de milieugasten om te doen is, dat we in 2050 geen fossiele brandstoffen: benzine, diesel, aardgas en steenkool mogen gebruiken.

Maasland