Chaletpark Heijendael in Heijen wilde uitbreiden en onderdak bieden aan vooral buitenlandse uitzendkrachten.
Volledig scherm
Chaletpark Heijendael in Heijen wilde uitbreiden en onderdak bieden aan vooral buitenlandse uitzendkrachten. © Ed van Alem

Oproep aan Gennep: zorg voor huisvesting arbeidsmigrant

GENNEP - Meer en betere huisvesting voor arbeidsmigranten binnen de gemeentegrenzen van Gennep. Die zou er volgens het bestuur van Ondernemend Limburg moeten komen. Het gebrek aan personeel in Limburg is zo groot dat werkgevers de noodklok hebben geluid. Niet alleen de gemeente Gennep maar alle gemeenten in Limburg hebben een brief ontvangen. 

9 reacties

 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Gennep toch jaren bouwstop. Voor eigen bewoners nog geen huis te vinden. Denk daar eerst eens aan. 
 • Joris

  4 jaar geleden
  Als je als werkgever ook voor het minimumloon werknemers kunt krijgen, moet je dat loon misschien maar eens wat verhogen, kwestie van vraag en aanbod, dat weten de ondernemers zelf toch ook wel ? - Of gaan ze dan ineens zielig doen ?
 • sociaal econoom

  4 jaar geleden
  Inderdaad... door de grote instroom van (arbeids)migranten is en blijft de woningnood erg hoog - hierdoor worden niet alleen koopwoningen maar ook de huurwoningen alsmaar duurder. De overheid heeft de plicht voor meer woningen te zorgen... niet alleen voor vluchtelingen maar ook voor arbeidsmigranten en de Nederlandse mensen. 
 • Har

  4 jaar geleden
  Precies Ruud, moderne slavernij en uitbuiting is het. Betaal gewoon het nl minimumloon!
 • nul

  4 jaar geleden
  Help eerst de nederlander aan werk!!! 

Maasland