Centrum van Gennep.
Volledig scherm
PREMIUM
Centrum van Gennep. © Theo Peeters

Overlast of niet, er komt een plan voor de huisvesting van arbeidsmigranten

GENNEP - Zorgen arbeidsmigranten voor overlast in Gennep? Daarover verschillen de meningen. Sterker nog: hoeveel arbeidsmigranten er wonen, weet de gemeente niet eens.

5 reacties

 • Teun

  2 jaar geleden
  Zo zie je maar hoe nutteloos het is om bedrijven als Arvato aan te trekken. Werkegelegenheid voor arbeidsmigranten en huisvestproblemen bij GG. Wordt de burger niet beter van. 
 • Johann utBroamt

  2 jaar geleden
  zou het niet andersom moeten zijn eerst een plan voor de jongeren en ouderen, die een (betaalbare ) woonruimte zoeken!
 • Johann utBroamt

  2 jaar geleden
  overlast of niet, dat klinkt naar slik en stik maar wij doen wat wij willen en de rest zal ons een zorg zijn. nou lekkere mentaliteit heeft dat gemeente bestuur. nemen niet eens de moeite om eens te informeren wat er aan de hand is.
 • flabus

  2 jaar geleden
  Als ik een huisje boek op een vakantiepark wil ik absoluut niet tussen arbeidsmigranten zitten! Daar is een vakantiepark niet voor bedoeld. Ook is het zo dat deze huisjes niet permanent bewoond mogen zijn. Of wordt er nu een uitzondering gemaakt?
 • de heer J. Zomers (68)

  2 jaar geleden
  Het is goed dat er een plan komt voor de huisvesting van arbeidsmigranten... zodra dit geregeld is dan kunnen we ook een plan maken voor de mensen en jongeren in Gennep die een (betaalbare) woonruimte zoeken.