Hoe denken inwoners van Heijen over uitbreiding van de haven? Sommigen zijn tegen. Anderen niet.
Volledig scherm
PREMIUM
Hoe denken inwoners van Heijen over uitbreiding van de haven? Sommigen zijn tegen. Anderen niet. © Theo Peeters

‘Overweldigend’ veel Heijenaren tegen uitbreiding haven, blijkt uit ‘gekleurde’ enquête

HEIJEN - Veel inwoners van Heijen zien uitbreiding van de haven niet zitten, blijkt uit een enquête van Hèjje Mojjer. Die dorpsvereniging krijgt veel waardering voor dat onderzoek, maar er is ook kritiek.

6 reacties

 • KERKHOFF

  2 jaar geleden
  Klopt in mijn beleving wel ren beetje. Werkgeleheheid wordt groter. Masr of de Heijenaar er voordeel uit weet te halen mag, door de instelling van deze zelf, als negatief ervaren worden. De Heijenaaren zoals uk ze in een korte periode heb mogen ervaren leven ver in kortzichtigheid. Zijn niet met de tijd meegegaan. Te bekrompen in mijn belebing.
 • Teun

  2 jaar geleden
  Wie wordt hier beter van...? De grindboeren die veel CO wegstampen en een litteken in het landschap achter laten. Wie is er beter geworden van Arvato?En hoezo Lob als we hier in de uiterwaarden gaan uitbreiden. We kunnen beter onze natuur en vrije ruimte koesteren. In onze regio is geen bevolkingsgroei, behoefte en werkgelegenheid zolang er nog hordes arbeidsmigranten nodig zijn.
 • de heer J. Zomers (67)

  2 jaar geleden
  Als Gennep niks doet en Nieuw-Bergen doet ook niets... ik ben trots op Heijen, dat daar de haven wordt uitgebreid.In Heijen kunnen best nog wel nieuwe woningen gebouwd worden.De dynamiek komt vanuit Heijen, je moet dit zien als een compliment.
 • Mark Boy

  2 jaar geleden
  Wat een onzin. Het is een dorp 20 km onder Nijmegen. Totaal niet te vergelijken met de regio Venlo. Welk dorp bij Venlo is volledig volgebouwd met industrie? En zo ja, zijn ze daar blij mee? In Heijen kan geen woonwijk meer bij.
 • de heer J. Zomers (67)

  2 jaar geleden
  Dit gebied in Limburg is een beetje stil blijven staan... in tegenstelling tot de regio Venlo.De afgelopen 30 jaar zijn er weinig nieuwe dingen bijgekomen, het lijkt of men in slaap is gevallen.Door uitbreiding van de haven krijg je expansie waardoor er meer actie en bedrijvigheid komt.