Paspoort.
Volledig scherm
Paspoort. © ANP XTRA

Paspoort ophalen hoeft niet meer in Gennep

GENNEP - Inwoners van de gemeente Gennep hoeven binnenkort nog maar één keer naar het gemeentehuis als ze een paspoort of identiteitsbewijs nodig hebben. Alleen voor het aanvragen ervan is een bezoek nodig, daarna kan het paspoort gewoon thuis of op een ander adres worden bezorgd. De service gaat maandag 3 juni in.

3 reacties

 • Theetje

  3 jaar geleden
  Per jaar kost het de inwoners van de gem, Gennep. € 750,00. Bij 25 paspoorten is dat een sponsoring van € 30,00 per paspoort. Min die € 5,00 eigen bijdrage is dat €25,00 per paspoort. Bizar als je het mij vraagt. En wat als je niet thuis bent?De gratis levering voor verzorgingshuizen en Dichterbij blijft bestaan. Wordt die ook door Dynasure gedaan? Dan loopt het nog veel meer in de papieren. Buiten dat het onrechtvaardig is ten opzichte van burgers die wel € 5,00 extra betalen.Waarom zou je dit als gemeente willen? 1x in de 10 jaar een paspoort ophalen? Dat moet toch niet teveel moeite zijn.
 • Thijssen

  3 jaar geleden
  gelukkig doet Dynasure ook andere zaken bezorgen, zoals mobiele telefoons/smartphones en andere kostbare producten. En het rijbewijs per post bezorgen: dat is kwestie van geduld. De markt gaat er toch al naar toe.
 • Henk Coenen

  3 jaar geleden
  Zo Zo ,dat is een leuke order voor Dynasure  ,dit jaar 669 nieuwe paspoorten en 4% bezorgen zijn er toch 26 op jaarbasis en dus gemiddeld iedere 2 weken 1 paspoort gaan bezorgen , Maar :: niet getreurd over 2 jaar 1212 x 4% zijn er toch 48 op jaarbasis ,waarschijnlijk moeten ze dan toch aan meer personeel gaan denken bij Dynasure 

Maasland