Volledig scherm
Genneps politiechef Jan de Rooij van basiseenheid Gennep komt uitleg geven in de oude raadzaal. © Theo Peeters

Petitie tegen sluiting politiebureau Gennep: 300 handtekeningen

GENNEP - Een petitie tegen de sluiting van het politiebureau aan het Europaplein in Gennep is tot nu toe door 300 mensen ondertekend. De opstellers van de petitie vragen om behoud van het bureau in Gennep als groot steunpunt en opkomst- en uitvalslocatie voor de gemeenten Bergen, Gennep, Mook en Middelaar. 

In de raadszaal van het oude stadhuis in Gennep is deze maandagavond om 20.00 uur een informatiebijeenkomst voor raadsleden en inwoners. Politiechef Jan de Rooij (foto) komt op uitnodiging van burgemeester Peter de Koning uitleggen wat de plannen zijn. Na zijn uitleg is er gelegenheid tot het stellen van vragen. 

De informatiebijeenkomst deze maandag begint om 20.00 uur in het oude stadhuis aan de Markt in Gennep.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. ‘Voor iedereen schadevergoeding na overstroming Lob van Gennep’

    ‘Voor iedereen schadever­goe­ding na overstro­ming Lob van Gennep’

    MOOK/GENNEP - Mocht de Maas overstromen en inwoners daarbij schade aan hun huizen oplopen, dan moet iedereen in de Lob van Gennep in aanmerking komen voor schadevergoeding. Daarvoor pleit de stuurgroep die momenteel nadenkt over het veiliger maken van het gebied bij hoogwater. Er bestaat nu al een schadevergoedingsregeling, maar wie zijn huis na 1996 heeft gebouwd of verbouwd, komt daar niet voor in aanmerking. Dat moet veranderen.

Maasland