Saskia Pennings op het terras van de Stadsherberg in Gennep waar ze op 3 juni van dit jaar ernstig gewond raakte doordat er iemand met een auto het terras opreed.
Volledig scherm
PREMIUM
Saskia Pennings op het terras van de Stadsherberg in Gennep waar ze op 3 juni van dit jaar ernstig gewond raakte doordat er iemand met een auto het terras opreed. © Theo Peeters

Saskia uit Gennep is blij dat ze het nog kan navertellen na terrasdrama: ‘Ik hoor de motor nog steeds ronken’

Had die grote bloembak met olijfboom van een kilo of 400 er die mooie zomeravond begin juni niet gestaan, dan had Saskia Pennings het niet kunnen navertellen. Dan waren er, aldus de politie, niet alleen gewonden gevallen, maar ook doden. En dan was het Gennepse terrasdrama, waarbij een auto in volle vaart een terras aan de Zandstraat opreed en stoelen en tafels in de lucht vlogen, de wereld over gegaan.

5 reacties

 • Anoniem

  2 jaar geleden
  Heeft er niks van geleerd...zal er zonder een flinke straf ook niks van leren, lachgas en drugs in combinatie met auto rijden is poging tot doodslag. heeft voor veel slachtoffers hun leven deels stuk gemaakt
 • Pierre Gielen

  2 jaar geleden
  Absurd dat iemand met poging tot doodslag denkt weg te komen door een rotsmoes te verzinnen die technisch gezien het tegenovergestelde effect had moeten hebben van wat er daadwerkelijk is gebeurd. Hopelijk prikt de rechter door deze leugens heen.
 • H.E.M. Arts

  2 jaar geleden
  Als ik me niet vergis, gaat een auto minder snel rijden wanneer je met de voet van het gaspedaal schiet. Misschien door "omstandigheden" niet meer weten dat het gaspedaal wat extra werd ingedrukt.
 • Janssen

  2 jaar geleden
  Ik begrijp de reactie van Gijs niet. Sterkte beste mensen.
 • Gijs Eeps

  2 jaar geleden
  En het was nog lang onrustig in Gennep