De A77 is afgesloten vanaf knooppunt Rijkevoort, de voegovergang met de brug wordt hersteld. De verwachting is dat het tot dinsdag 10 september gaat duren.
Volledig scherm
De A77 is afgesloten vanaf knooppunt Rijkevoort, de voegovergang met de brug wordt hersteld. De verwachting is dat het tot dinsdag 10 september gaat duren. © Theo Peeters

Slecht wegdek: A77 van Rijkevoort richting Duitsland tot dinsdagochtend afgesloten, ook daarna hinder

UPDATERIJKEVOORT / GENNEP - De A77 is afgesloten tussen knooppunt Rijkevoort en Gennep. Dat duurt waarschijnlijk tot dinsdagochtend 06.00 uur, zegt Rijkswaterstaat. Daarna kunnen auto's weer richting Duitsland rijden, maar wel over één rijstrook die normaal gesproken de andere kant op gaat. De maximumsnelheid gaat dan in beide richtingen van 120 naar 70 kilometer per uur.

6 reacties

 • Jules Vismale

  3 jaar geleden
  Wanneer zullen ze eens een keer de A77 doortrekken van Gennep naar Uden?
 • Nederduitser

  3 jaar geleden
  Dat is ook veruit de meest eenvoudige omleiding. Of voor lokaal verkeer via de veerpont in Afferden
 • S J

  3 jaar geleden
  En de rotonde na de brug na dit weekend ook. Dat is handig gepland, not!
 • xxx

  3 jaar geleden
  Had allang klaar kunnen zijn, maanden is het half afgesloten, word er niks aan gedaan en nu kan je nog eens dagen wachten, want nu kan je er helemaal niet meer door! is echt nederland weer!
 • Freidenker

  3 jaar geleden
  Ik denk eerder dat mensen bij het Maasziekenhuis eraf gaan en dan via Oeffelt naar Gennep rijden om vervolgens bij Heijen weer op de snelweg te komen.